IPhone Apple Bildirimler (APNS) itin için bağlantı noktası 2195 ve 2196 Giden bloke etmezler (paylaşılan) herhangi bir PHP Sunucular var mı?

2 Cevap php

Ben iPhone Apple itme bildirimleri (APNS) benim kendi makine üzerinde php çalışma var. Ben giden bağlantı noktası 2195 blok yok, ama HostGator yapar ve bağlantı noktasını açmak için isteksiz görünüyor. Ben birçok web barındıran aynıdır, ama herkes 2195 ve 2196 engellemez tane buldum eğer ben merak ediyorum hayal ediyorum.

Ben bunu yapmak için bir VPS kullanabilirsiniz farkındayım, ama maliyetleri aşağı tutmak istiyorum, ben bildirimleri bir sürü gönderme değilim, ve ben oluşturduk var ettik çok basit bir php komut biliyor işi.

2 Cevap

Ben o zaman onlar benim için bağlantı noktaları 2195 ve 2196 açmaya istekli için ayrılmış IP adresi ve aylık 2,50 $ için kaydoldum sonunda BlueHost.com aracılığıyla bunu başardı.

Jennifer

I highly suggest http://fivebean.com/account/aff.php?aff=092 Yes, it is an affiliate link but they are the best VPS that I have ever used. Plus they are cheap.

Bu konak resmen güçler http://twurla.com/ işler ve onların orta-menzilli VPS tweets ve dakikada URL'ler binlerce filtre edilmektedir. Onların desteği çok büyük, ortalama yanıt süresi 10-15 dakika başında.

Ben gerçekten bir VPS istemiyordu anlıyorum ama bu ana çok kolaydır ve tüm kurmak çok zor olmamalıdır. Bunun dışında, ben senin için el noktalarını açmak herhangi paylaşılan ana bilmiyorum. Ben şimdi Dreamhost, Bluehost kullanımı ve birçok diğerleri kullanılan ve çoğu size izin vermez biliyorum.

Thanks, James Hartig