Paypal ile Düzenli Ödemeler Toplama

1 Cevap php

Ben yinelenen ödemeleri ve PayPal çevreleyen bir sürü belgelerine okuma olmuştur. Eğer kurulum çalıştığınız PayPal hizmet için geçerli gereksinimleri ve kısıtlamaları anlattı değil, özellikle zaman kurulum PayPal için zaman zaman sinir bozucu olabilir. Benim müşteriler için seçenekler sunmak istiyorum çünkü ben ödemeleri yinelenen kurulum istedim. Ben ABD dışındaki ve benim bazı müşterilerinin ABD'de bulunmaktadır. Bir ABD banka olmayan bir satıcı hesabı için kurulum yinelenen fatura etmek mümkün mü? Bu özellik sadece ABD tüccarlara varsa sorun yok ama ne bir sorun var bu bilgiler bulmak kolay ve herkes için görünür olmak değil olmasıdır.

Tüccarlar bizim sağduyu kullanmak için ama biraz bilgi kimseye zarar veremez beklendiği gibi biz biliyorum. Ben sitemde satıcı ve alıcı olarak ancak yaklaşık iki hafta sonra sinir bozucu, sanal hesaplarını sınamak için çalışıyorlar, PayPal bağlı olmayan kimse gerçek bir site üzerinden bir sanal satıcı hesabı ile bir sanal alıcı hesabı test edemez söyledi . Daha sonra bir sanal sahip sonra ne anlamı var?

1 Cevap

when you are not told of the requirements and restrictions that apply to the paypal service you are trying to setup.

Hmm? Paypal API belgelerine ve karşı geliştirmek için bir sanal hem de sağlar.

Is it possible to setup recurring billing for a seller account which is not a US bank?

Emin değil - Paypal belgelerini kontrol edin.

I can't test a sandbox buyer account with a sandbox seller account through a real site.

Neden değil? Sadece gerçek sitesi SANbox url / kimlik bilgileri, vs kullanmak var? Ben yıllardır bir avuç önce tüm bu yaptım ve herhangi bir sorun yoktu. PayPal'ın API Verilen ve IPN iyi değil - bu işi yapar.