Ne kadar bir nesne yönelimli PHP arka plandan gelen objektif c / iPhone SDK öğrenmek sürer?

2 Cevap php

Ben cevap vermek kolay bir soru değil biliyorum, ama benim bir müşteri bana geldi ve ben de ilgi duyarım sordu bir başka geliştirici gitmeden önce proje "nesnel-c ve iPhone geliştirme öğrenmek için ödeme olsun".

Ben aa web geçmişi gelen ve benim birincil dilleri PHP. Kendimi uzman düzeyinde olması düşünün. Ben Zend Framework kullanarak ve çekirdek nesne yönelimli ilkelerini anlamak ve geliştirmek tasarım desenleri. Ben de mesajlaşma ile orta aşinayım.

Herkes benzer bir arka plan gelen atılım yapmıştır? Eğer öyleyse, engelli ve hakkında bazı ne kadar bir üretim hazır uygulama geliştirme için hazır olması sürdü neydi?

Şimdiden teşekkürler.

2 Cevap

Sizin PHP plan muhtemelen tüm size çok kullanım olmayacaktır. Eğer bir dil ve çerçeve başka bir dil ve çerçeve gibi çalışır varsayalım zaman karışıklık ve hayal kırıklığı yol açabilir, çünkü ben, tüm bu şartlar Kakao programlama düşünmemeye çalışın olacaktır. Eğer bir PHP geliştiricisi (örn. iyi çarpanlarına kod, gereksiz kancası kaçınarak, aşağıdaki sözleşmelere) olarak zaman iyi programlama uygulamaları öğrendiyseniz, bu transfer edilebilir. Aksi takdirde, temelde taze öğreniyoruz.

Artı tarafta olsa da, Objective-C ve iPhone SDK genellikle öğrenmek çok zor değildir. Ne kadar sürer kökenli bir soru daha kişisel bir soru, ama ben belki bir kaç hafta rahat hissetmek için, bir kaç gün temel aşağı almak için beklenebilir.

Big Nerd Ranch iPhone geliştirme öğrenme için boot camp sunmaktadır. Onlar biraz pahalı, ama iyi bir eğitim hızlı şekilde almak isteyenler için Kakao toplumda saygın. (Ve ben sadece kayıt için, herhangi bir şekilde kendilerine bağlı değilim.)

Bu kitabın bir kopyasını alın:

Head First iPhone Development

Sürece yapmanız gereken uygulama oldukça basit olduğu gibi, ben size gerçekten kitap odaklanmak eğer, iyi bir atış durmak bunun üzerinden yol çalışması, ve sonra hemen uygulaması üzerinde çalışmak düşünüyorum.