Web sitesi kurma arama

2 Cevap php

Ben yaklaşık 200 ila 300 statik kamu sayfaları olan bir web sitesi var. Ben kamu tüm sayfaları arayacaktır web sitesinde arama işlevselliği çeşit getirmek için gerekli. Ben sonra dizin içerik ve arama sonuçlarını gösterir bir araç ya da açık kaynak kodu var mı Google site araması, vb gibi dış araçları kullanmak istemiyorum? Ben kendi dizin korumak ve web sitesi ile birlikte sunucu üzerinde çalışacak bir araç için arıyorum. Ben dizin öğeleri ekleyebilir ve yönetebilirsiniz eğer bu bir artı olacaktır. Ben orada bir araç var ise, ben bir tane kendim yapmadan önce kullanmak umuyorum, Zend Arama Lucene baktım.

2 Cevap

  • Zend_Search_Lucene çok iyi bir seçimdir. Bu Lucene Java sürümü (I dizin dosyalarını ortalama) ile uyumludur. Bu can index html documents, kullanımı ve yapılandırmak için oldukça basit ve iyi bir belgelerine sahiptir.

  • Bir hizmet olarak Solr kullanılarak de bir seçenektir.

  • Sphinx bakmak isteyebilirsiniz başka bir araçtır.

Sen deneyebilirsiniz -

Sphider arka uç veritabanı olarak MySQL kullanarak, PHP ile yazılmış hafif bir web örümcek ve arama motorudur. Bu web sitenize arama işlevler ekleyerek veya özel arama motoru oluşturmak için harika bir araçtır. Sphider, küçük kurmak ve değiştirmek kolaydır, ve dünya çapında binlerce web sitesinde kullanılır.

http://www.sphider.eu/