Hediye Yardımı Ödemeleri - Bir sadaka site içine bir ödeme sistemi API Entegrasyonu

2 Cevap php

Belirsiz bir soru, biliyorum. Ama yine de, ben yurtdışında hayır işi insanlara bağışlamak kullanıcıları sağlayacak bir müşterinin sitesi geliştiriyorum. Büyük kendi profilinde düğme 'Bağış' tıklamak gibi herhangi bir kullanıcı doğrudan onlara bağış gibi ben kendi profillerini yaratabiliyor sitenin kullanıcıları giriş PayPal e-posta adresi (örneğin) muktedir ve gerekir.

Ben bu en azından PayPal API kullanarak, mümkün olduğundan emin değilim. Ancak bu tüm hayır işleri için olduğundan, ben uygulamak istiyorum 'Gift Aid' - linkten okudum.

Bu hiç mantıklı değilse üzgünüm - Benim sorun, biz 'yerleşik' veya ödemeler hediye destekli olan ve olmayan hangi arasında net bir tanımını yapabilir ya o Hediye Aid vardır kullanabileceğiniz bir ödeme sistemi buluyor!

Ya da değil, açıkça ödemeler 'Hediye Aid' seçeneğini işaretlemiştir belirtmek - Yani ideal, ben PHP geliştiriyorum müşterinin siteye sorunsuz olarak mümkün olduğunca entegre edebilirsiniz otomatik Hediye Aid destekleyen bir ödeme işlemci arıyorum - ve ben bu şimdi anlaşılabilir umut vb, kredi ve banka kartı kaynaklardan ödemeleri destekler!

Ben PayPal API tabii ki var olduğunu biliyorum ama diğerleri vardır eminim, ben sadece burada bütün Hediye-Aid bişeydir gibi işlemler ile bile mümkün olup olmadığını bakarak başlamak ya da çok emin değilim. Sadece bizim kendi sistemini kodlamak için daha convienient olurdu?

Kriko

2 Cevap

Ben kesinlikle, PayPal kullanmak istiyorsunuz. Kendi API öğrenmek için çaba zor değildir. Kendi çözüm kodlama bir kabus olurdu. Tekerleği yeniden icat etmeyin!

Size sunmak için CTT ne bakarak denedim: http://www.ctt.org/products__services/cp_terminal/default.asp onlar Geçidi hayır kurumları için tasarlanmıştır CPterminal / CPWeb denilen kendi ödeme var.