Quercus ile php kuyrukluyıldız

2 Cevap java

i php ile kuyrukluyıldız itme yazmak ama Quercus aracılığıyla bir java sunucusunda bu kodu kullanırsanız, o benim sohbet kullanarak vardı ve kullanıcıların çok iyi ölçek Apache'niz isteği sorunun başına bir süreci çözecek?

2 Cevap

Bu konuları başlayabilirsiniz diğer kodu ile çalıştırabilirsiniz çok iyi, Quercus (J) VM çalışır. Ama neden sohbet yapmak mesajları gerekiyor? Sadece 0'a bir vanilya PHP isteği (zaman aşımı yok) hakkında zaman aşımını ayarlamak ve kullanıcıya geri göndermek için bir şey olması için bekleyin.

Başka bir şeyin başkasının talebi (yani A şey gerçekleşmesi için B'nin bekleyin kesintiye uğratan "merhaba" diyor) yanıt olacaktır. Bu çoklu gerektirmez.

Ayrıca Apache / PHP kullanarak tutmak ve yukarıdaki yapmak yerine sonsuza kadar bekleyebilirdi XML RPC, gibi bir şey üzerinden bir Java (ya da diğer) servisine bağlanmak olabilir. O sunucu birden konuları çalıştırmak ya da ihtiyacı ne yapmalıyım olabilir.

Yes, Quercus bir işlem istek başına Apache darboğaz çözer. Ancak, JVM olası darboğazları anlamak gerekir. Benim düşünceme göre, olsa da, Google Go, ya da sadece basitçe TaĢınabilirlik aşkına bir Java servlet olarak, Erlang, Libevent gibi bir şey kullanarak C / C + + hizmet veya uygulama yazmak gerekir.