Çıktı düzeni dönmeden actionHelper kullanma

1 Cevap php

Ben aşağıdaki kodu kullanarak benim görünümünden birinde bir eylem yardımcısı çağrı

echo $this->action('foo', 'bar');

BarController yılında fooAction şeyi yapar ve sayfaların bir listesini verir. Ancak, liste çok fazla rahatsız edici olan, yine çıktı düzeni vardır. Ben fooAction de düzenini devre dışı bırakırsanız, bu düzen tamamen canlı tarafında devre dışı neden olur, hem de.

Ben vexed ediyorum. Ben sadece bir görünüm yardımcıya oluşturabilir, ve bu pek çok yolu vardır, ama herkes bu bir çözüm olsaydı merak dışarı merak ediyordum.

1 Cevap

ZF Reference Guide on Action ViewHelper Gönderen

Eylem görünüm yardımcı için API denetleyici eylemleri çağırmak en MVC bileşenleri izler: action($action, $controller, $module = null, array $params = array()). $action ve $controller gerekmektedir; hiçbir modül belirtilirse, varsayılan modül kabul edilir.

Eylem düzenini devre dışı olup olmadığını denetleyen bir param kabul kontrolörünüzü değiştirin. Eylem yardımcı kullanarak, bu denetim bayrak geçmek.

Bir dipnot düşmek: tekrar tüm sevkıyat sürecinde gidecek ve bu app yavaşlar gibi Eylem ViewHelper kullanarak kötü bir uygulama olarak kabul edilir. Mümkünse, try to access the model directly.