indirmeden mp3 dosyalarınızı korumak için etkili bir yol nedir?

3 Cevap php

Possible Duplicate:
Is it possible to protect from downloading a video from a site.

Ben mp3 dosyaları php web sayfasında bir flash player ile yayınlanmasına izin vermek için, ama indirmek, bu dosyaları gizlemek ve korumak için bir yol arıyorum.

swf içine dosyayı gömme kullanıcılar tarafından yüklenen birçok mp3 dosyaları olacak, çünkü bu proje için kabul edilemez.

i nasıl yaptıklarını anlamaya çalıştım http://www.realworldremixed.com/, ben bile IE bağlı bir dinleyicisi ile mp3 dosyası için bir başvuru görmedim uygulanan koruma bu tür gördük. Herkes i böyle bir şey hayata nasıl bilir?

3 Cevap

the question Sarfraz linked birkaç görüşleri için bkz.

Bu indirilen içerik daha içerik akışı "çalmak" için sıradan kullanıcılar için daha zor çünkü yarım, akarsu ile yapabilirsiniz. Harder, ama zor değil.

Sen DRM ile bunu deneyebilirsiniz. DRM içerik sahipleri için çok cazip bir fikir, ama sonuçta, artılarını ve eksilerini tartmak zorunda. Açıkçası içerik için koruma bazı lisans alma ", pro" bir (sizin için) ama aynı zamanda çok büyük "eksilerini" düşünün: DRM kullanıcılar için sakıncalıdır. Bu desteklemek için altyapı gerektirir. Bu at all profesyonel içerik hırsızlar hatta motive amatör için bir engel değil. Oldukça kolay orada neredeyse tüm içeriği "DRM-soyulmuş" kopyalarını bulabilirsiniz; bir kişi sorun gitti bir kere, onlar (ücretsiz ya da bir fiyata ya) başkalarına kullanılabilir hale getirmek için eğilimindedir.

Bu arada, (israf?) Kullanıyorsanız değerli geliştirme zamanı bugünün dünyasında önlenebilir değil bir şey önlemek için çalışıyoruz.

Ben söyleyebilirim: bu çıtayı yükseltir, çünkü akışı ile gidin, ve sonra sadece içerik will bazı kullanıcıların yüzdesi ile sizin izniniz olmadan çektirdikleri kabul ediyorum. Ben bunu kolay ve rahat kullanıcıların DRM tam yapmanın tersidir içeriği with senin rıza elde etmek için yaparak bu yüzdesini düşürebilir iddia.

Gibi bir Streming kitaplığı kullanın FFMpeg. Bu en kolay yoludur.

Bence kullanıcı her zaman kolayca onun ses kartı dalga kaydedebilirsiniz çünkü mp3 korumak için hiçbir güvenli bir yol yoktur.

şarkılarınızı liç bir sörfçü tutmak tek yolu changing the volume şarkının her 'X' saniye biridir. aşağı yukarı bu tür dinleme izin verecek ancak indir vazgeçirmek olacak