Zend GData - gerçekten büyük görünüyor

1 Cevap php

Ben Google Takvim API kullanmak için Zend GData paketini indirdim. Ben paketin içeriği ile baktığınızda bu şeyler yükler ve yükleri içeren görünüyor. Ben gerçekten sadece Google Takvim ve hiçbir diğer Google API'leri kullanarak hepsini ihtiyacınız var mı? Eğer değilse, ne ben güvenle kurtulabilirsiniz?

1 Cevap

Muhtemelen Gdata klasördeki dosyaları birçok kullanabilirsiniz, ancak Zend_Gdata_Calendar Gdata sınıfını genişletir, ve Gdata (aslında) için Zend_Http_Client kullanır Gdata_App (ve birkaç diğer sınıflar) uzanır olmaz google isteklerini yapmak. Böylece yükleyici yükler sınıfları, Kayıt Defteri mağazalar nesneleri / veri, ve. Yani, evet, indirilen dosyaların çoğu kullanılacaktır. Siz tabii ki sadece ihtiyacınız parçaları kullanmak, fazla kod yeniden, ama yenilgiler bu tür çerçeveyi kullanarak noktası olabilir.

Ben Zend üzerinde ama yerde tüm kütüphane ile öğreticiler aşağıdaki uygulamanın bir prototip inşa tavsiye ederim. Nasıl çalıştığını görebilirsiniz sonra, daha kolay ihtiyacınız yok ne rip olabilir. D: En azından sadece Gdata kütüphane değil, bütün 64MB tam bir çerçevedir