Ne zamandır bir sayfa oluşturma süresi PHP almalıdır

6 Cevap php

Bunun için web'de arama ama tatmin edici bir cevap bulunamadı.

I am not talking about the time it takes the browser to render and display. Only the part where the HTML is generated in the server itself.

<?php
$script_start = microtime_float();
#CODE
echo (microtime_float()-$script_start)
?>

What is the accepted/normal time in web pages. Lets say the page has a calendar, poll, content, menus(with submenus), some other modules.

Is it okay if it is less than 0.05seconds?

What do you think, what is the highest / normal kabul sefer almalıyım?

6 Cevap

Sen this story çok bu konuda Google'ın ölçümleriyle ilgili okumalısınız.

Ben string bu biraz, ne kadar olmalıdır var?

Sayfanız yapmak için çalışıyoruz ne dayalı, sürece ihtiyacı olarak alacak, bunu yapmak için çalışıyoruz nasıl, ne platform, üçüncü şahıslara veri sıralanırken ve bir konum olsun, çalışan konum bin ve bir başka bilinemez değişkenler.

Orada kullanıcıların kabul edilebilir bulmak ne bir üst limiti olacak ve bulursanız kendinizi sık sık, örneğin, bağlı, o zaman bazı geçici çözümler deneyebilirsiniz ihlal edecek belleğe alan veri, lowsrc, asenkron elemanları, vs

Bu haliyle ancak, bu genel sorunun belirli bir cevap var.

Ben bir highest kabul zamanda gibi gibi bir şey olduğunu düşünüyorum. @ Johannes işaret olarak senin kaç kullanıcıları bağlıdır. Facebook için Yürütme hız önemli - bu http://www.phpbench.com/ bazı güzel kriterler ve http://phplens.com/lens/php-book/optimizing-debugging-php.php bazı optimize ipuçları vardır :) için bile bir Derleyicisini yazdı

Bu hiç doğru cevap aksi tatmin edici ya da, var. Siz tabii ki mümkün olduğu kadar az zaman içinde html işlemek yönelik olmalıdır, ancak bu olmalı ne kadar keyfi bir rakam koyamazsınız.

Sayfalarınız az 0,05 saniye içinde render eğer ben endişelenecek bir şey var sanmıyorum, o söyledikten sonra!

Bu sözde "işlevsel olmayan gereksinimleri" biri. Çok sık unutulmuş ediyoruz. Diğerleri "istenen çalışma süresi ne" "ne sıklıkta yapmalıyım? Sayfa çarpışma", ve, ve "yazdırıldığında sayfa farklı bakmak gerekir?" ...

Eğer php nasıl kullanılması gerektiğini bir göz atmalısınız: diğer web sayfalarından denilen olacak, ya da tek başına bir uygulama? Html nesil gecikme büyük bir parçası haline gelirse kullanıcı rahatsız olacak? ...

Aşağıdaki gözlemlemek için onun genellikle daha üretken:

  • Uzun veritabanı sorgularını almak nasıl
  • Bu Site istekleri kapalı veri almak için ne kadar sürer

... Hangi tek tek sayfa yükleme süresi kadar ekleyin. Bir sayfası darboğazları daraltmak değil, eğer yük için ne kadar sürer ölçme hiçbir anlamı yok.

Bir veya iki saniye daha, birisi muhtemelen onların arkasında uğraşmaktan başlatmak veya düğmelerini yenilemek için gidiyor, ya da sadece tarayıcı sekmesini kapatın. Yine, subjektif ve 'tipik biri' işlerin beklediğini nasıl benim fikrine dayanıyor.