Garip, sıradan hata [Bu yönerge işlenirken bir hata oluştu]

1 Cevap php

Ben kendi cPanel / WHM kurulum için bir Bluehost hesaptan bir müşterinin sitesini göç olmuştur. Ben ihracat. Tar oluşturmak için cPanel 'Yedekleme Sihirbazı' kullanılmış (ev dizini ve mysql dosyaları oluşur, diğer bazı şeyler aramızda ...) Ben bu ben için sihirbazı kullanmak vermedi dışında, sorunun mümkün olduğunu varsayalım bilgileri almak, ben sadece SSH ile tar.gz ve asfaltlanmaış yükledi.

Herhangi bir php dosyasına erişmek için çalışırken zaman, php dosyasına aşağıdaki sıradan hata baskılar, burada dosya kaynak bulunuyor:

<!-- SHTML Wrapper - 500 Server Error -->
[an error occurred while processing this directive]

I ALOT hataları gördük. Ancak, 8 yıl içinde, ben bu hatayı hiç görmedim. Ben, süreci öldürmek dosyaları yeniden yüklemek, tüm hizmetleri yeniden başlatmayı çalışırken saat geçirdim. Ofisimde de kimse bu hatayı gördü.

Burada günlük hata var: (örneğin php adres ve uzaktan pathing gibi hata kaldırıldı bazı bilgiler)

[Thu Feb 11 02:58:23 2010] [error] [client 00.000.0.0] SoftException in Application.cpp:367: Mismatch between target UID (535) and UID (534) of file "/home/site/public_html/index.php"

This same problem went unanswered here: http://forums.serverbeach.com/showthread.php?t=7906

1 Cevap

Bir SSI or other directive inside the page yanlış giderse bu Apache hata mesajı değil mi? "SHTML Sarıcı" de buna işaret ediyor.

Bu bir. Htaccess dosyası veya bir çevreleyen (S) HTML dosyası içine PHP komut dosyası gömer bir PHP autostart mekanizmaya sahip olabilir mi? Bu durumda çevreleyen dosya ve PHP dosyası, farklı kullanıcı kimlikleri var sanki, öyle görünüyor.

Eğer tam PHP ve / veya HTML dosyası, ya da alternatif proje yapısını gönderebilir miyim?