Herkes bir özellik veya gayrimenkul yerleşim / satış komut dosyası veya uzantısı tavsiye edebilir misiniz?

4 Cevap php

Ben şu anda yapmak için potansiyel emlak kiralanması / satış acentası web sitelerinin bir çift var. Ben emlak arama işlevselliği güç için iyi bir komut dosyası veya muhtemelen Joomla uzatılması için arıyorum.

Kimse onlar kullanmış bir şey tavsiye edebilir misiniz?

4 Cevap

Thinkery sürümlerini bulmak ve bir Zillow modülü hazırlandı.

Frankly in answer to your question if you have been on JED you have seen just about every component dealing with Real Estate most of which have many comments (other than EZ Realty) - and many also have active forums which can give practical feedback.

burada çıkan sihirli deyimi bir daha sizi aydınlatmak neler olduğunu emin olun.

Youve bazı temel araştırma yapmış kez bazen .. sadece birkaç indirmek ve onlarla oynamak var

Bu mevcut ama Zillow güzel bir emlak veritabanı vardır ve onlar bunu erişim sağlayacak APIs bir dizi var hangi dili emin değil.

Hot Property en popüler olanıdır ve kullanımı kolaydır. Sen sitesinden indirmek için ödemek zorunda ama bir açık kaynak lisansı altında, bu yüzden ücretsiz başka bir yerden indirmek için tamamen yasaldır. (See this question)

Sıcak Mülkiyet kötü bir bileşenidir. Yazar nadiren güncellemeler ve teknik destek ve forumlardan yoktur. (Herhangi bir gerçek işlevselliği almak gerekiyor) eklentileri çoğu bir maliyetle ... toplumdan gelen. Yani çalışan bir gayrimenkul komut dosyası almak için 4-5 kez ne bileşen maliyetleri ödeme sonunda.

Ben Ez Realty kullanarak öneriyoruz - Kathy, yazar, büyük bir destek sağlar ve yararlı olmuştur. Ayrıca, IProperty oldukça keskin görünüyor.