Birden fazla onay kutusu öğeleri seçmek için en iyi yöntem

2 Cevap php

Ben yaklaşık 500 kullanıcılar tarafından kullanılmak üzere bir iç mesajlaşma uygulaması geliştiriyorum. Yeni bir mesaj yazmaya zaman size mesaj göndermek isteyen soracaktır. Bir daha kullanıcı dostu ve / veya daha verimli olmadığını, bunun yerine seçebilirsiniz 500 kullanıcıların onay kutusunu listesi ile kullanıcıya sunma (yani sadece 500 kullanıcıların 20-30 göndermek isteyebilirsiniz) ben sormak istedim Bunu yapmanın yolu - without, bir de alıcıların adlarını yazmak zorunda kullanıcı (FaceBook nasıl yapar gibi) yol "auto öneririm". Çözelti jQuery / Ajax işlevselliği güvenebilirsiniz.

2 Cevap

Beyler, bu ben sonunda birlikte geldi budur;

http://pastebin.me/c46afb39cddf7945967e2a6f17078d52

İdeal değil ama ben başka bir şey düşünemedim. Sen onay kutularını seçin geçiş yapabilirsiniz veya tek seferde birden fazla onay kutularını seçmek için bir seçim tıklayın ve sürükleyin. Bunu yapmak için jQuery UI "seçilebilir" kullanır.

E-postaları, yani farklı departmanlarda almak olacaktır grubu insanlar için ortak bir yol var mı? Eğer öyleyse, birden fazla kategoride onay kutularını kırmak, ve bu insanları otomatik seçmek olacaktır örneğin 'e-posta pazarlama tüm' demek onay kutularını, ekleyebilirsiniz. Bu okumak daha kolay ve kullanımı daha kolay olur.

Ayrıca, kullanıcıların özel posta listeleri kurmak, ve sonra da bu insanların e-posta istediğiniz zaman onlardan birini seçmek için izin vermek için bazı işlevler ekleyebilirsiniz.