Webserver otomatik olarak çıkış sıkıştırır zaman nasıl doğru Content-Length üstbilgisi ayarlarım?

3 Cevap php

Ben darboğaz benim sorunum daralmış düşünüyorum ki, my previous question aşağıdadır:

Web sunucusu (apache) otomatik olarak sonradan çıktıya sıkıştırır nasıl, PHP içinde, indirilebilir bir dosya için Content-Length başlık için doğru değeri ayarlarım?

Ben en sağlam / jenerik çözüm arıyorum. Ben çıkış sıkıştırma hakkında bilgili değilim, ama ben apache o (vb, gzip?) Kullanabileceği çeşitli sıkıştırma algoritmaları vardır sanırım. Yani, PHP içinde, nasıl otomatik olarak web sunucusu kullandığı sıkıştırma keşfetmek istiyorsunuz ve bunu nasıl (sıkıştırılmış oldu sonra) dosyasının dosya boyutu için doğru Content-Length başlık değerini ayarlamak için kullanabilir miyim?

3 Cevap

Sen Content-Length belirtmeniz gerekmez, Apache bu sizin için yapacaktır.

Tamam, burada durum bir dosya indirme konudur. Ben dosya zaten bazı bant genişliği kaydetmek için sıkıştırılmış bahse.

Sunucu aktif herhangi bir sıkıştırma varsa, sunucu daha iyi bir sıkıştırma elde edemez bu hızlandırmak için, herhangi bir dosya indirmek için çıktı kompres devre dışı bırakmanız gerekir bu yüzden, hiçbir şey için zaman harcıyor gibi Neyse, bu, hiç iyi değil.

bunlardan deneyin:

apache conf
Disable mod_deflate

php.ini
output_buffering = Off
output_handler =
zlib.output_compression = Off

Belki de Cletus'un cevabı this question yardımcı olur.

Ayrıca, size gzip kullanarak indirme hizmet etmek istediğinizden emin misiniz? Zipping HTML, CSS ve JS içeriği için çok mantıklı, ancak büyük dosya indirme ile, bunu kapatmak istiyorsunuz.