Moodle iCalendar Entegrasyonu

3 Cevap php

Ben bir Moodle proje üzerinde çalışıyorum ve benim sistemde son sürüme (1.9) indirilen ve yüklü. Ben bu yüzden şu anda ortamına aşina almaya çalışırken ilk kez bu çerçeve ve belgeleri kullanıyorum.

Benim gerek bir iCal tür PHP iCalendar API kullanarak Moodle'ın ön sayfada takvime embed etmektir. PHP iCalendar'a en son sürümünü karşıdan ancak tür bazı yardım ileri şeyler bulmaktan gerekli. Ben size Moodle sitede (normal Moodle takvim yerine) özel bir dahili takvim koymak sağlayan bir plug-in sorta şey inşa etmeye çalışıyorum.

Hiç kimse daha önce de benzer bir şey ile çalıştı? Herhangi bir öneriniz?

3 Cevap

Moodle.org üzerinde, takip etmek isteyebilirsiniz Moodle Tracker bu özellik için bir değişiklik isteği var:

Calendar: IMPORT or Subscribe to iCal feed into Moodle calendar .

Sen modül geliştirme metne bakarak deneyebilirsiniz. Bunu yapmak oldukça kolay olabilir, ama gerçekten bu kadar moodle ile çalıştı değil. http://moodle.org/

Bu özellik şu anda Moodle'da bir özellik isteği olduğunu, ancak bunun temel bir özelliğidir burada özellik isteği http://tracker.moodle.org/browse/MDL-16660 görmek hale gelmeden önce birkaç sürümünü sürebilir.

Geçerli geçici çözüm nik yem almak için yaygın DAİREMİZ web tabanlı takvim sistemi birini kullanın ve sonra görüntülemek için Moodle içine html pasajını eklemek gibi görünüyor.

The obvious example would be to use a public Google calendar to do this but there is also: http://assignaday.4teachers.org/
http://www.mynetcalendar.com/
http://www.localendar.com/elsie

Reference: http://moodle.org/mod/forum/discuss.php?d=82855