Zend_Search_Lucene belgeleri geri dönmek için başarısız

1 Cevap php

Ben Zend_Search_Lucene kullanırken sorun yaşıyorum bir hata / sorun ile mücadele ediyorum. Şimdi ben içeriğini okumak ve lucene endeksler birine eklemek için Zend_Search_Lucene_Document_Html :: loadHTML () işlevini kullanın html sayfaları / metni çözümlenen bir arama olduğu 2. endeksler var.

Diğer dizin elle belge metni ve anahtar kelime alanları ekleyerek, Zend_Search_Lucene_Document () işlevini kullanarak bir lucene belge oluşturun.

Benim indeksler veri eklemek için iki yöntem çalışmak, ve ben her iki dizinde farklı belgeleri görebilirsiniz dizinleri görüntülemek için Luke (harika aracı) kullanılarak ve o dönüş sonuçları Luke kullanarak manuel sorgular yazabilirsiniz.

Ben el ile oluşturulan belgeleri içeren dizin karşı arama yaparken ben şu anda hataları alıyorum. Çerçevesinde sağlanan Sorgu API kullanarak sorgu oluştururken, ben bu arama hit "Belge" almaya çalıştığınızda Ancak ben bekliyorum sonuç sayısını almak, iade edilecek hiçbir şey yoktur.

Ben aşağıdaki hataları alıyorum

Warning: fseek(): supplied argument is not a valid stream resource in C:\www\mysite\development\website\library\Zend\Search\Lucene\Storage\File\Filesystem.php  on line 93

Warning: fread(): supplied argument is not a valid stream resource in C:\www\mysite\development\website\library\Zend\Search\Lucene\Storage\File\Filesystem.php  on line 158

Warning: flock() expects parameter 1 to be resource, integer given in C:\www\mysite\development\website\library\Zend\Search\Lucene\Storage\File\Filesystem.php  on line 214

Uncaught exception 'Zend_Search_Lucene_Exception' with message 'Field name "itemname" not found in document.'

Ben HTML içeriği ve Sorgu API ile endeksler üzerinde arama çalıştırırsanız ben gelen belge verilerinin bazı alabilirsiniz onlara belgelerle sonuç almak.

Her iki sorgu ile bazı ilave alt sorgular ile Zend_Search_Lucene_Search_QueryParser :: parse () işlevini kullanarak arama sorguları oluşturma.

Herhangi bilinen sorunlar var neden onlara karşı benim arar iyi çalıştırmak bir belge ayrıştırma, ama ben oluşturmak belgeler üzerinde olanlar yukarıdaki hata iletileri ile başarısız alıyorsunuz?

Çok teşekkürler,

Hibe

1 Cevap

Ben başka bir sayfada kullanmak için oturum dosyasında Lucene arama sonuçlarını saklamak için çalıştı Sadece bir not, ben bu hataları aldım.

, Oturumu temizledi ben stdClass örneği () gibi gerekli ve sonra oturum ve tüm tekrar Tamam olduğunu kaydedilen sonuç bilgileri saklamak için bazı kod koymak.

Ben temelde bu Zend Cache, oturum ya da ne olursa olsun, sizin dosya sistemine kaydedilmiş Lucene ile bir şey todo almaya çalışıyorum diyebilirim.