PHP &

2 Cevap php

Temelde ben bir Microsoft Access 2007 yılında kayıtlı birden fazla yerde her hafta için kullanabileceğiniz bir menü veritabanına sahip yemek hizmetleri şirketi için çalışmak. Accdb dosyası. . Accdb dosya tarih ve oluşturmak ve veritabanına dayalı hafta mağaza HTML menüler olarak sorgulanan böylece ben hosting üzerinde bir PHP uygulama geliştirmeye çalışıyorum.

Milyon dolarlık soru: nasıl bu etkileşim olabilir Accdb dosyası form içinde PHP hosting üzerinde.? Ben sadece tür Ben başladığımda kapalı Zend veya Armut benim için bir sürücü olurdu kabul sanırım, ama ben özellikle hosting için, bazı sorun maddenin bir şey bulma yaşıyorum.

Teşekkürler!

2 Cevap

Take a look at this question: http://stackoverflow.com/questions/2278970/database-connection-in-php-with-ms-access-on-linux-hosting/

(:) Ben dahil) çoğu kişi MySQL (veya Postgres) için Access veritabanı göç tavsiye ve çalıştıran web sitesinde canlı veritabanı olarak. Erişim güveniyor ofisinde kişi / süreçler varsa, size canlı MySQL veritabanına bağlayarak bir önyüz olarak Access kullanabilirsiniz over ODBC.