Basit PHP opcode önbelleğe alma çözüm derleme hangi ihtiyacı yoktur?

2 Cevap php

Ben tüm sayfaları bir 57K oluşturulan PHP dosyasını dahil bir PHP sitesi var. Ben bir opcode önbellek kullanarak düşünüyorum, bu yüzden dosya bir sayfa yüklendiğinde her zaman (Ben zaten çözümlenen dosya 57K kaynak dosyayı okuma daha hızlı olacaktır yükleme varsayıyorum) için ayrıştırılması gerekmez.

APC, bu için iyi bir aday gibi görünüyor, ama PHPInfo göre benim Godaddy hosting derlenmiş sahip değil ve ben derlemek ve bir hosting ortamında bunu yükleyemezsiniz paylaştı. Zend framework yüklü, ancak dokümanlar göre aynı zamanda bir arka uç olarak APC ya da başka bir opcode önbellek gerekiyor.

Ne diğer seçenekleri ben opcode önbelleğe alma gerçekleştirmek için var? Ben sadece FTP GoDaddy için olabilecek bir PHP-sadece opcode önbelleğe alma çözüm var mı?

2 Cevap

Is there a PHP-only opcode caching solution which I could simply FTP to godaddy?

Ne yazık ki, hayır. Zaman bir. Php dosyası yorumlamak ve derlemek eylemler zaten yapılmıştır olarak zaten çok geç olduğunu, çalışır.

Bu nedenle, derlenmiş bir PHP uzantısı olarak çalıştırmanız gerekir ...

Bir dosya PHP dosyası okuma ayrıştırma, opcodes için derleme ve opcodes yürütme, tüm iç PHP motoru tarafından dahili olarak yapılır - Bir PHP komut absolutly bu süreç üzerinde hiçbir kontrole sahip olduğu anlamına gelir; ve bu da bu süreci değiştirmek için tek yol kontrolü çok daha yüksek bir seviyede, bir PHP uzantısı (PHP extension means an extension developped in C) ile olduğu anlamına gelir.

Bu saf-PHP bir opcode önbellek gelişmiştir almak için hiçbir yolu yoktur demektir: opcode manipülasyonlar, derleme ve önbelleğe alma, PHP kontrol edemez operasyonlardır.

Ve PHP uzantıları motorun iç yapısına erişimi gibi, sunucunun sadece yöneticiler onları yüklemek ve etkinleştirmek - onlar muhtemelen neden anlayabiliyorum, istedikleri bellek herhangi bir miktarda yiyip, PHP çökmesine sebep olabilir düşünüyor.

Yani, ne yazık ki, sizin için çok umut yok: Eğer APC gibi bir opcode önbellek kullanmak istiyorsanız, bunu sağlayan bazı barındırma hizmeti ile gitmek gerekir - kendi adanmış sunucu kullanarak anlamına olabilir.