Google Grupları alternatif

7 Cevap php

Ben sitemde Google groups özelliğe sahip edebilmek istiyorum. E-postaları bir dişli bir şekilde, benim siteye gönderme ile birbirlerine e-posta insanlar için yeteneğine sahip Anlamı.

Ben ideal, ücretsiz bir şey arıyorum rağmen bir fiyata bu gerçekleştirir orada yazılım varsa, ben de bu konuda daha fazla öğrenmeye ilgi duyuyorum.

Teşekkürler zaman ve yorumlar için çocuklar.

7 Cevap

Eğer Groupware'de bakıyor olmalıdır

http://php.opensourcecms.com/scripts/show.php?catid=4&cat=Groupware

http://nexist.sourceforge.net/groupware.html

Bu groupware yazılımlar bir / daha kombinasyonu ile işlevsellik gibi google grupları uygulayabilirsiniz.

Orada ücretsiz e-posta listesi yöneticilerin çok, ama kendi NNTP sunucusu çalıştıran düşünebilirsiniz - leafnode yerel grupları korumak ve aynı zamanda diğer NNTP grupları çoğaltabilirsiniz bir aday. Bu sadece bir NNTP server bir kullanıcı aracısı olduğunu unutmayın. Ama standart bir protokol ile sadece bir ön-uç seçmek için kullanıcıyı zorlama değildir.

Ve tabii ki, web tabanlı haber okuyucuları sürü mevcut örneğin vardır pnews, headliner ve e-posta entegrasyonu ve rss sendikasyon için araçlar çok.

C.

If a Java solution is OK for you (Java hosting is usually double the price of PHP hosting), than SubEthaMail might be exactly what you look for: http://code.google.com/p/subetha/

It is a mailing list manager, but it also has the Web UI to let the users use it instead of using the mail - just like google groups. Another advantage is that is using SubEthaSMTP as a mailing engine, and that's very efficient at handling huge amounts of mail because of it's asynchronous processing.

Onlar da geliştirmek için SubEthaMail kendisi kullanarak, "kendi köpek yemek yeme" dir (Apache JAMES örneğin aksine - bu sadece bir e-posta çözümü, hiçbir Web tabanlı UI).

Onların user list here bakın veya bu oldukça gelişmiş ve kullanılabilirlik konusunda ben google gruplardan daha iyi olduğunu söyleyebilirim görmek için bazı ekran görüntülerine bakabilirsiniz.

Sen postacı yazılımını deneyebilirsiniz. http://www.gnu.org/software/mailman/download.html

Bu yaygın linux kullanıcı gruplarının sürü tarafından kullanılan, özgür yazılım kullanıcıları gruplar vs

Eğer kod erişimi gerekiyor ya da sadece kendi siteniz içinde "" barındırmak için? GroupSpaces (GroupSpaces.com) barındırılan bir çözüm olarak en google grupları gibi özellikleri sağlar ama kendi site içindeki içeriğin çoğu gömmek için yeteneği verir ..

Nabble'a böyle bir özelliği vardır, bir posta listesi ve bir forum için kayıt ve bunları birleştirmek olabilir, bu gerçekten harika.

AtMail bu oyunda yeni bir oyuncu. Bunlar ücretli yazılım, ama orada bütün fikir exim yapılandırma dosyalarını yönetme acı çekmek ve desteği ile desteklenen uygun bir arayüz, arkasında onu yönetmek etmektir.

Ucuz görünen bir sürümü ev sahipliği vardır.