Joomla arama sonucu sayfası düzenini özelleştirme

3 Cevap php

Joomla arama sonuçları ana sayfada görünür. Ben yeni bir sayfada göstermek istiyorum. Ben mevcut olmayan bir öğeye madde id ayarlamak için mod_search.php değiştirmek zorunda bazı online mesajların göre bu yüzden 0 olarak ayarlayın, ancak sorun değişiklikleri tüm benim arama modülü yansıyan varlık değildir olmasıdır. Ben de modules / mod_search / tmpl / default / default.php şeklinde itemid adında gizli bir alan koyarak çalıştı ancak bu bile çekilmiyor, ben _blank eşit formu hedef belirlemek ve söylemek formun eylem sayfasını değiştirmek için çalıştı index.php? Itemid = 0 yerine index.php ama tüm bu arama modülünün yansıtmak için görünmüyor. I elle 0'a tarayıcı konumu kutusuna itemid değiştirdiğinizde, sonuç (i istediğim buysa), farklı bir sayfada göstermek.

Ben ne yapmalıyım tavsiye edin?

3 Cevap

Arama formu istek yöntemini değiştirmek için deneyin:

<form ... method="get">
<input type="hidden" name="itemId" value="0" />

ya da bunun gibi

<form action="...?itemId=0" method="post">

Joomla 2.5 "öğeKimliği" alan mod_search özellikleri var, bazı kesin menü öğeleri (sayfa) bağlanma ve tüm "bağlayıcı sadece modülleri sol modülleri temiz ups arama sonuçları sayfasında daha bazı olmayan öğeye ayarlarsanız "sayfaları.

Ben bu eski bir yazı olduğunu biliyorum, ama ben Joomla 1.6 ile kullanmak için bu kolay bir çözüm buldum ve paylaşmak istedim. Bu yükseltmeleri sırasında uzağa gidecek çünkü optimal olmayan bir çekirdek kesmek, ama bunu yapmak kolaydır.

Ne (benim gibi) millet için arıyor olduğunuz sayfadaki arama kutusuna metni girin ve şablonu içinde boş bir sayfa sonuç ekran var, yerine birlikte aynı sayfa içinde sonuç ekranı için bir kullanıcıya izin vermek için bir diğer içerik veya ayrı arama sayfasına kullanıcılara göndermek için bir menü öğesini kullanmak zorunda.

Joomla içinde bir arama kutusunu kullanırken! değil 'modül' - - Arama kullanılan bir arama başlatmak için sayfa, bu 'bileşeni' kısmıdır. Bir menü ile kullanım için ayarlar kimliği ya da otomatik olarak talep sayfasında gelen ve ekran gelecek sonucu ayarlar ya Arama Bileşeni Controller bir bölüm vardır. Biz sadece boş bir sayfa arama sonuçlarını göndermek için bu kapatmanız gerekir.

Yani, / bileşenler / com_search / controller.php de - aşağıdaki kodu açıklama:

/*              // set Itemid id for links from menu
    $app    = JFactory::getApplication();
    $menu   = $app->getMenu();
    $items  = $menu->getItems('link', 'index.php?option=com_search&view=search');

    if(isset($items[0])) {
        $post['Itemid'] = $items[0]->id;
    } else if (JRequest::getInt('Itemid') > 0) { //use Itemid from requesting page only if there is no existing menu
        $post['Itemid'] = JRequest::getInt('Itemid');
    }
*/

Bu şablon boş bir sayfa içeriğinin kısmı içinde arama sonuçlarını gösterir. En azından benim için yaptı.