FullCalendar / JSON olay besleme sorunu

2 Cevap php

JSON bir php / MySQL odaklı olay yem kullanıyorum. Ben de olayı için başlık Yunan html varlıkları (yani & Gamma-ile noktalı virgül) kullanmaya çalışıyorum. FullCalendar bana oluyor tam olarak ne göremiyorum kundakçı tüm processies görelim olmaz ama Γ, vb işlemek olmaz çünkü ben php json_encode içinde aklınıza gelebilecek tüm kombinasyonları, gerçek denedi MySQL db alan sonucu. FullCalendar kendi sitesinde tavsiye Qİpucu aslında ucu render doğru işler. Bu gerçekten eğer mümkünse app kullanmak istediğiniz bir şey çünkü ben bir kayıp am. Herhangi bir yardım büyük mutluluk duyacağız.


Slight Update

Sonunda JSON ve yapmak için manipüle ediliyor bulundu kendisini içine & amp ';' olursa olsun ne; bu yüzden bu konuda ilgili herhangi bir bilgi de kullanışlı gelebilir. Thx

2 Cevap

Ben işareti (&) ve html etiketleri ile benzer bir sorunu içine koştu. Eklenti html kuruluşlara her şeyi dönüştürür gibi görünüyor. Bu nedenle, html etiketleri ve kişiler aslında göstermek. Örneğin, &amp; &amp;amp; dönüştürülmüş olur ve yerine & ve <br /> dönüştürülmüş olur &amp; olarak görünür &lt;br /&gt; ve bunun yerine bir ara <br /> olarak görünür. Sen htmlEscape() (ln 3368 sürümü 1.4.5) değiştirebilir sadece geri dönmek için s. Kur bir eventRender geri arama aşağıdaki gibi de olabilir:

eventRender: function(event, element) {
  $('.fc-event-title', element).html(event.content);
}

Biraz gereksiz olsa da, bu gelecek sürümlerde sizin için kırık olmayacak sağlar.

I http://code.google.com/p/fullcalendar/issues/detail?id=400 de bakıcı ile bir sorunu bulundular.

Try to set utf8 encoding everywhere and use needed symbols instead of html code. And save the php file, as UTF-8 without BOM, you can use notepad++ editor.

Önce eko-ing veritabanı sorgu sonucu ile php sayfası içinde veritabanından çıkış kontrol edebilirsiniz. Yanlış kodlama verirse unicode utf8 ayarlamaya çalışırsanız veya phpmyadmin veya benzeri bir alet ile, diliyorum kodlama. Utf8 söylüyorlar.

What is your php version? Also try to check if you can use mysql_set_charset() function, if you can then try to detect wich charset is default in you php/mysql connection with:

  <?php
     $dbhandle = mysql_connect('localhost','user1','pass1',TRUE);
     $charset = mysql_client_encoding($dbhandle);
     echo "The current character set is: $charset\n";
  ?>

Is it utf8? If not try to set it like this:

      $charset = mysql_client_encoding($dbhandle);
      echo "The current character set is: $charset\n";

      mysql_set_charset('utf8',$dbhandle);
      echo "The last current character set is: $charset\n";
  ?>

ve de utf8 kodlama için tüm HTML dosyalarını ayarlayın.