PHP aşağı derleme bir meta dili uygulamak için en iyi yolu

3 Cevap php

Ben bir süredir PHP aşağı derlemek bir meta dil için specifikation / kitchensink üzerinde çalışıyoruz. Şimdi ben bir şey bina başlamak istiyorum. Ben PHP_Lexergenerator ve PHP_Parsergenerator kullanılarak küçük DSL sitesini hayata geçirdik ve onlar çok iyi çalıştı ama ben daha önce hiçbir şey bu ölçekte inşa asla önce. Ben büyük ölçüde olabilecek herhangi bir geri bildirim / öneri / deneyimlerini seviniriz!

I http://pastebin.com/613mFGsB de spec yapıştırılan.

3 Cevap

Haxe bir derleme hedef olarak PHP uygulayan bir dildir. Size ulaşmak için çalışıyoruz ne benzer görünüyor. Bu OSS, bu yüzden onlar bunu nasıl bakmak olabilir.

Diğer insanlar tarafından benzer projeler neyse bunu yaparken sizi durdurmasına izin vermeyin. Olursa olsun, bu ile almak ne kadar, ne gerçekten bu projenin dışında alırsınız kodlama ve ayrıştırma başka bir anlayış. Eğer sadece varolan bir projeye katılmak eğer derinlik olarak bu bilgiyi kazanamaz.

Orijinal üreticileri sadece başkasının benzer bir projenin "Teknede atladı" eğer ben de işaret etmek isterim, vb Linux, Ubuntu, gibi şeyler mevcut asla olurdu. Şeyleri kendiniz yapmak için korkmayın, bazen büyüklük bunun dışında geliyor.

pihipi Bu ilginç bir örnek oldu, ama şimdi onu öldürdüm. Yani Haxe check out: Haxe bir derleme hedef olarak PHP uygulayan bir dildir. Size ulaşmak için çalışıyoruz ne benzer görünüyor. Bu OSS, bu yüzden onlar bunu nasıl bakmak olabilir.