php script kullanarak dmoz RDF dosyaları ayrıştırma bir sorunu çözmeye yardımcı

1 Cevap php

Ben php script kullanılan

http://sourceforge.net/projects/dmoz2mysql/files/

yüklemek, çıkarmak, temiz, ayrıştırmak ve mysql tabloya dmoz veri eklemek. structure.rdf işlenirken ben hiçbir sorunla karşılaşırsanız. Content.rdf ayrıştırma sırasında Ama, 3200000 satırları ekledikten sonra ani bir duraklama yoktur .. ve hiçbir şey bundan sonra olur - ben yaklaşık bir saat bekledikten sonra çıkmak zorlamak zorunda kaldı .. ben bilmiyorum .. komut istemi pencerelerde bu komut dosyasını çalıştırın i kötü benim proje için bu dmoz veri ihtiyacı gibi php, ve dolayısıyla ben bu sorunun nedenini bulmak için açamıyorum .. lütfen yardım ..

1 Cevap

Burada size faydalı olabilecek ipuçları çekim bir kaç sorun vardır.

SHOW TABLE STATUS LIKE `table_name`;

Bu doldururken tablo hakkında size bilgi verecektir. Önemli bir parçası Max_data_length olacaktır. Eğer saklamak için izin veri miktarına herhangi bir sınırlama isabet olup olmadığını görmek için kontrol edin. Bu MyISAM tabloları için yaygındır. Data_length karşılaştırın. Eğer uyarsa, bir sınıra ulaştı. Bu MAX_ROWS kullanılarak değiştirilebilir. MyISAM tablo için ortak sınır veri 4GB olduğunu. Eğer maxed iseniz iki şeyden birini yapmak gerekir. Tablo için InnoDB motorunu kullanmak veya tabloyu değiştirmek ya:

ALTER TABLE `table_name` MAX_ROWS=1000000000 AVG_ROW_LENGTH=nnn;

Bu yanıt listelenen ilk DURUM sorguda listelenen Avg_row_length (veya daha yüksek) kullandığınızdan emin olun. Bu sayı olmalı nerede değerlendirmek yardımcı olacaktır. Zaten DB, bu olabilir tablodaki süre içinde veri varsa, aklınızda tutun. Umarım yardımcı olur.

Mutlu Kodlama!