Google uygulamalarını kullanarak uygulama geliştirme?

1 Cevap php

Merhaba beyler ben bir işbirliği sistemi geliştiriyorum ve ekibimiz yıl geçmiş çift için olmuştur. Ancak patron biz denemek ve sağlam bir şey kullanarak imar önerdi. Temelde bizim işbirliği sistemi bir web posta istemcisi ve bir özel inşa rehber yönetim sistemi artı proje yönetim sistemine sahiptir. Patronum Gmail ve Google docs sağlamlığını seviyor ve gerçekten mümkünse bu iki ve diğer google uygulamaları dahil verebilecek bir çözüm istiyorum - google uygulamalarını kullanarak özel bir uygulama geliştirmeye başlamak için nasıl bu kadar emin değilim - özellikle dikkate basecamp ve highrise 37signals hizmetleri olmuştur gibi - uzun vadede biz ücretli bir hizmet olarak bizim işbirliği sistemi barındırmak isteyen bu gerçeği.

================================================== =

Temelde ben burada bir atlama başlangıç ​​gerekir. Bizim işbirliği sistemi kullanıcılardan gelen e-posta isteklerine bağlıdır.

Bir e-posta gelen kutusu içine gelince - bunu indirmek ve tefrika formatta saklamak için bizim sistemini kullanın. Böylece biz bir düzen oluşturmak. Şimdi yükleme dosyaları gibi diğer kaynakları ilişkilendirmek ve notlar eklemek ve sipariş hakkında bir yorumunuz var ki sipariş süreci için. Tamamlandığında sevk ve arşivlenmiş olarak sipariş işaretlenir. Herhangi bir zamanda - biz geri arşivlenmiş takımlara gidebilir ve görmek - bu sırayla ile ilişkili e-posta ve diğer kaynaklar.

Ben google apps veya google kurumsal kullanarak benzer bir işlevsellik çoğaltmak gerekir - Ben bile hangi hangi söyleyemem: - ve ben bu asap oluyor alacağı jumpstart her türlü takdir ediyorum (.

Şimdiden teşekkürler ...

1 Cevap

Google hakkında çok şey API kendi uygulamaları ile entegre etmek gerekiyor almost şey yapmak mümkün ton olması. Burada (Henüz kendiniz için google'da değil durumda) bir link bulunuyor.

http://code.google.com/apis/documents/overview.html

Muhtemelen API ve iframe'ler bir arada kullanarak, web siteniz ile oldukça kolayca entegre etmek gerekir. İyi şanslar!