'->' Yerine php eklentisi

1 Cevap php

Present day usable solution:

Eğer IDE veya gelişmiş bir editör kullanıyorsanız, size bir kod şablonu yapmak, ya da ekler bir makro kaydetmek olabileceğini unutmayın '->' Ctrl ve bastığınızda '.' falan.

Netbeans makrolar vardır ve (sadece kırmızı daire araç çubuğu düğmesini tıklatın (kayıt makro başlangıç), sonra yazın :) Bunun için bir makro kaydetmiş, ve ben onu çok seviyorum - tüm makro yapacağız şu (editör içine> ,) editörü içine oku takın, sonra) ne gibi kısayol gri bir kare (kayıt makro durdurmak) tıklayın ve ona 'Ctrl dot' kısayolu atayabilirsiniz, ya

The php plugin:

Php eklentisi, ayrıca nokta farklı bir dize birleştirme operatörü olması gerekir. Belki bir çift nokta? Evet ... neden olmasın.

O / tercüman yerini almaz böylece yapması gereken bir aktivasyon etiketi yer almaktadır. ' gibi '->' niyet Yüklü eski komut ve komut kullanabilirsiniz yapmak için.

: Bu gibi bir şey ('

Bu şekilde eski kodu kırmak olmaz. (Ve sadece editörüne '

Alternatif sözdizimi yöntemi ile bile böyle aynı sayfada cohabitating eski ve yeni sözdizimi olabilir (I am illustrating this to show the great compatibility of this method, not because you would want to do this):

<?php+ $obj.i = 5; ?>

<?php $obj->str = 'a' . 'b'; ?>

Sen eklenti hakkında bilmiyor birileri senaryoyu okur ve bir sözdizimi hatası düşünüyor durumunda, daha açıklayıcı bir şey etiketini değiştirebilir

<?php-dot.com $obj.i = 5; ?>

En editörleri kod şablonları var, yani buna bir kısayol atamak için kolay, çünkü bu kolay. Ve kim nokta değiştirilmesini istemiyor, onu kullanmak zorunda değildir.

Bunlar çözümler var olduğunu göstermek için SADECE örnekler, nihai çözümler DEĞİLDİR ve bu yerine karşı argümanlar '->' ile. ' Sadece bahaneler vardır. (Sadece oku, onun gibi OK itiraf:)

Bu potansiyel yöntemi ile, kullanmak istemiyor kimse bunu kullanmak zorunda kalacak ve o eski kodu kırmak olmaz. Diğer sorunlar (ahem. .. bahaneler) çıkarsa, onlar da sabit olabilir.

Peki kim olabilir, ve kim böyle bir şeyi yapacak?

1 Cevap

Eğer öyleyse, php kullanarak ancak sözdizimi sevmemek mi? Bu temelde üç seçeneğiniz var