PHP için doğru yolu bir Mac üzerinde ne içerir mi?

4 Cevap php

Önceden yüklenmiş PHP 5.2.11 ile, Mac OS X 10.5.8 çalışan. Coda 1.6.10 kullanma.

PHP dosyaları yazma, ve sonra dosyaya değil, sunucu çalışan önizleme onları ediyorum. Ben PHP içerir denedim kadar bu güzel çalışıyordu. Bu göreli bir yol olarak, sadece sürücünün kök mutlak olarak çalışmaz.

Ben gibi ifadeler kullanabilirsiniz herhangi bir yolu var mı

"ortak / header.php" include_onceyi;

böylece gibi benim tüm dosya yolunu belirtmeden:

include_once "/ Volume / Macintosh HD/Users/neil/Desktop/Website/ColoredLists_v1.0/common/base.php";

, ColoredLists_v1.0 içinde tüm web sitesi dosyaları ile dizindir. Ben (File) dosya yolları _SERVER [DOCUMENT_ROOT] veya dirname prepending gibi çözümler denedi, ancak değişkenleri ayarlanır değildi gibi işe yaramadı. Ben bunun yerine sürücünün kök bakarak varsayılan belirli bir dizindeki görünüyor ki değiştirebilirsiniz bunu yapmak için herhangi bir kolay yolu, ya da bir yapılandırma var mı? Şu anda, echo_include_path gösterir.:

Senaryonun başında bu satırı eklemek zaman, çalışır:

set_include_path ('/ Volume / Macintosh HD/Users/neil/Desktop/Website/ColoredLists_v1.0');

Ben bütün komut dosyaları için bunu yapmak istiyorsanız Ancak, ben değişikliği kalıcı yapmak için görünmüyor olabilir. Benim php.ini içindeki Unix include_path düzenlenebilir sonra bile, çalışmak için görünmüyor.

GÜNCELLEME: Sonunda kolay SureShot yolu yerel Apache sunucusunu çalıştırmak olduğuna karar verdi. Bu Mac ile önceden yüklenmiş olarak geliyor, bu nedenle orada çok sorun yüz vermedi. Ben böylece benim güvenlik korkularını hafifletmek, sadece localhost gelen bağlantılara izin vermek için httpd.conf değiştirilmiş. Tabii, bu hala portu 80 açılır, ama ben bir router arkasında değilim, bu yüzden ben çok maruz değilim olacak umut var. Ve Coda ben yerel url ayarlayabilirsiniz 'Siteler' büyük bir özellik içerir, bu nedenle artık zekice çalışır. Sadece olumsuz olduğunu, şimdi, kod düzenlemeler sonra, ben elle önizleme yenilemeniz gerekir.

4 Cevap

Siz bu yöntemi deneyebilirsiniz.

require_once(dirname(__FILE__) . '/example.php');

Denemek

set_include_path(
    '/Volumes/Macintosh HD/Users/neil/Desktop/Website/ColoredLists_v1.0' .
    PATH_SEPARATOR . 
    get_include_path());

include paylaşılan bir dosyada

veya php.ini düzenleyebilir ve (ben mAmp kullanıyorum böylece php.ini size tam yolunu söyleyemem) include_path değişkeni değiştirmeniz

Bu gerçekten bir include_pathdaki konudur. Varsayılan .:/usr/lib/php gibi görünüyor; Eğer komut olduğu dizinden PHP komutu başlattı eğer belki iyi olurdu?

Bu benim için her zaman çalışır:

<?php require_once($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . '/common/header.php'); ?>