Farklı PHP sıkıştırma kütüphanelerin faydaları nelerdir?

2 Cevap php

Ben PHP kütüphaneleri sıkıştırmak yollarını arıyor oldum, ve ben yararlı olabilecek birçok kütüphaneler bulduk, ama gerçekten onlar hakkında çok şey bilmiyorum.

Ben özellikle bcompiler'dan ve PHAR kütüphaneler hakkında okuma oldum. Bu ya da herhangi bir performans yararı var mı? Ben için dikkat etmeniz gereken herhangi bir "Sorunlar" var mı? Göreceli faydaları nelerdir? Ya onları / performans düşürmek eklerim?

Ben de orada belgelerinde belirgin olmayan hangi olabilecek diğer kütüphaneleri öğrenme ilgileniyorum?

Bir kenara, herkes bu daha adil orada koduna sahip olur, ya da daha doğrusu bir pseudo-derleyici çalışır Python öncesi derleme gibi faaliyet varsa? Zip dosyaları gibi çalışıp çalışmadığını bilmek oluyor

======================= DÜZENLEME =======================

Ben "Eğer başarmak için çalışıyorsun?" Diye sordu oldum Eh, ben cevap bu tüm varsayımsal olduğunu varsayalım. Bu bir kombinasyonudur:

  • Benim evcil proje dünyanın en popüler web projesi olur ve ben hızla ve kolayca dağıtmak istiyorsanız ne olur? PHAR kullanılarak kolayca yapılabilir if (saman, bir adam sağ, hayal mi?) Ayrıca görünüyor, bir subversion görüntüsünü oluşturmak için en iyi yol olacaktır.
  • Python PHP böyle bir şey varsa ben merak ediyorum, bu gerçekten harika ön-derleme politikası vardır? Bu kütüphaneler benzer bir şey yapmak gibi görünüyor. Onlar yapacak?
  • Hey, bu kütüphanelerin oldukça düzgün görünüyor, ancak onlar aynı şeyi yapmak gibi görünüyor gibi farklar hakkında açıklama istiyorum

2 Cevap

Phar sadece tek bir dosya içine php scriptler bir seçim paketler - içerdiği app sonra ilk olarak paketini gerek kalmadan çalıştırabilirsiniz. Phar noktası sadece daha dağıtılabilir hale getirmek için, app (hız için) derleme veya (boşluk) sıkıştırmak değildir.

Ne elde etmek için çalışıyoruz? Komut dosya boyutu komut tel üzerindeki 'denilen her zaman gelmiyor gibi, gerçekten bir sorun değildir. Hız Zend gibi bir şey kullanarak veya Facebook çalışır Hip Hop gibi bir şey kullanarak önderlemeyi önbelleğe çözülebilir.

Php also has "precompiler" support, but that's called "bytecode cache". Using on removes the need for php to parse and compile the .php files each time, and you really rellay should be using one everywhere you run PHP applications.

Önemli örnekler APC ve eAccelerator vardır.