Zend Server varsayılan HTTP durum kodu hatalarını kapatmak için nasıl?

2 Cevap php

Benim PHP kodu bazı durum kodu dönmek her zaman, Zend Sunucu bana (ben döndürülen bir HTTP kodu mesaj ile) benim web sitesinin altındaki ekli aşağıdaki hatayı veriyor. Ben 401 dönerseniz Yani, örneğin, bu bana 401 sayfasına eklenen bir başka 401 hatası veriyor:

alt text

Bunu kapatmak için herhangi bir yolu var mı? Ben kullanmak Zend Server Community Edition 5.0 with PHP 5.2.

EDIT:

Bu öntanımlı Apache hata işleme gibi görünüyor. Onu devre dışı bırakmak için bir yolu var mı? Tercihen kendi hata sayfaları kalmadan.

ADDITIONAL EDIT:

Ben ErrorDocument direktifleri ile benim. Htaccess düzenlemek için çalıştı. Hala bana (Yukarıdaki ekran görüntüsünde olduğu gibi) benim hata sayfası (boş sayfa) + Apache hata verir.

Bu ZendServer 4 Ben sunucu üzerinde olan ile olmuyor. Ben localhost tho ZendServer 5 kullanın. Zend tarafında hata ya da yanlış yapılandırma çeşit olmak mümkün mü?

BEHAVIOUR:

(Tüm test durumda ben 401 dönmek)

Ben. Htaccess varsayılan ZendServer yapılandırmayı + ErrorDocument direktifleri kullandığınızda, benim kendi hata sayfası olsun + Apache hata sayfasında bununla feryat eklenir.

Ben varsayılan ZendServer yapılandırma kullanabilirsiniz + benim kendi ErrorDocument direktifleri devre dışı bıraktığınızda, ben sadece Apache hata sayfası olsun.

Ben kendi ErrorDocument direktifleri kullanmak + boş dosyaları Apache hata sayfalarını değiştirdiğinizde hataları 404 hala kendi feryat öntanımlı Apache hataları append ancak, ben, istenen davranışı olsun.

2 Cevap

Eğer Apache üzerinde görebileceğiniz gibi documentation page, bunu devre dışı bırakamazsınız.

Sadece hiçbir çıkış istiyorsanız iki seçeneğiniz var:

# you *HAVE TO* to put at least one character (here it's a space)
ErrorDocument <errorcode> `' '` 

# if you really want to have 0 character, use a blank file
ErrorDocument <errorcode> /var/www/blank

Her hata kodu için bu gerekiyor olsa "devre dışı" etmek istiyorum.

(Zend Server conf dosyaları nerede bilmiyorum olsa) httpd sunucunun conf dosyasına veya bir. Htaccess dosyası veya Sankon bu değişiklikleri yapabilirsiniz.

Ben mutlaka o hatayı "devre dışı" isteyeceksiniz sanmıyorum. Yapmanız gereken hata ne rapor ediliyor bulmak (günlük dosyasında geçmesi) ve o zaman muhtemelen bir izin sorunu da aslında başarısız ve çekirdek bulunuyor damping olan bir PHP komut dosyası bulacaksınız olduğunu.

Apache varsayılan bir hata sayfası geçersiz kılmak için, bir. Htaccess dosyası veya httpd.conf yapılandırma aşağıdaki satırı yerleştirebilirsiniz.

ErrorDocument 401 /path/to/the/new/error/page.html

Bu geçersiz kılmak istediğiniz tüm hata sayfaları için de geçerlidir. Yani sadece bu hatalar için 503 için durum kodunu değiştirmek .. vs.

Apache belgelerinde Daha çok bilgi: http://httpd.apache.org/docs/1.3/mod/core.html#errordocument