Ben MySQL ile PHP siteyi geliştirmek için nasıl Uzmanlar bazı tavsiyeler gerekir

4 Cevap php

I need some advice from experts :) I will develop a website using PHP and I will use also MySQL. I bought some server space from a Virtual private server including all the service needed.

Nasıl site geliştirmek gerekir? Ben (örneğin WAMP kullanarak) evimdeki makinede bunu geliştirmek ve Shall zaman sunucuya hazır transferi tüm dosyalar? Eğer öyleyse ne de veritabanına aktarmak için en iyi yöntem nedir?

Şimdiden teşekkürler!

4 Cevap

Bir yerel sunucu üzerinde gelişen Eğer barındırılan sunucu için güncelleştirilmiş dosya yükleme olmadan, "canlı" tüm değişiklikleri önizleme yapabilirsiniz beri hızlı olması gerekir. Yani evet, ben yerel çalışma tavsiye ederim. Ben Wamp kendim kullanın.

Veritabanı olarak, PHPMyAdmin (Wamp ile gemilerde) de verebilirsiniz. Bu devasa bir sorgu daha sonra tabloları oluşturmak ve içerik ile doldurmak için sitenizde yürütebilirsiniz (aslında sorguları bir dizi) oluşturmak gerekir.

En iyi yöntem iki sunucu tutmaktır. Bir üretim ortamında (bir yerde bazı rafa monte satın bir). İkinci geliştirme ortamı (Linux, üretim sunucusuna temelde bir kopyasını çalıştıran sanal makinesi).

Siz editör / IDE (I phpDesigner) tavsiye sizi mutlu ediyorsa onu kullanarak evde geliştirme yapıyor olmalı. MySQL Workbench MySQL veritabanı düzenleme / oluşturma için harika çalışıyor.

Kopyalama tablolar için dosyaları ve MySQL Tablo İhracat için rsync gibi kolay geçer.

Ben de Kalkınma makinede bir SubVersion sunucusu çalıştıran öneririz, böylece (yalnız bunu yapıyor olsa bile) iş tarihli revizyonlar tutabilirsiniz.

Bu ev kurulum bağlıdır. Orada MySQL dbs ihracat için bir yoldur, böylece o sizi rota ise veritabanı aktarmak mümkün olacak. PhpMyAdmin gibi bir şey olması (ben zaten birini kurmak değil, bir ev sunucusu kullanarak öneriyoruz XAMPP, içinde varsayılan gelir) Bu çok basit hale getirir.