Komut çalıştırır gibi PHP giderek çıkış yapmak için bir yolu var mı?

3 Cevap php

Yani benim kendi kişisel kullanım için tek bir tek komut dosyası yazıyorum ve süreç nasıl gittiğini görmek mümkün istiyorum. Temelde ben bir kaç bin medya bültenleri işleme ve yeni CMS onları yolluyorum.

Yani her 5 istekleri sonra birkaç saniye için komut sleep yapıyorum, CMS çekiç yok.

Ben istiyorum - betiğin gibi - benim echo s komut webcoder ile son işlem başarılı olduğunu uyumadan veya bir bana görmek mümkün.

Bu PHP mümkün mü?

Yardımlarınız için teşekkürler!

Iain

3 Cevap

ob_flush tampon herhangi bir veri göndermek için kullanın. Yani, bazı komutları çalıştırmak çıkış yıkayın, ve sonra daha fazla komutları işleme önce biraz uyuyabilir.

Ben özellikle uzun komut üzerine fark yapmak, PHP komut dosyası yürütme bitmiş değil olsa bile bu tamponu ne var göndermeye başlamak gibi görünüyor

Tüm komut dosyası yürütme bitirene kadar Varsayılan olarak, PHP şey yankı asla. Bu seferde yol çıkışına çok fazla veri çalışıyorum sadece tarayıcı, ya da bunu bir yere atılmasına neden olan bir şey var.

Sen flush kullanmayı deneyin ve diğer output control functions bakmak, ama onlar herhangi bir kullanım olmayabilir olabilir. Web sunucusu yazılımı ne olursa olsun yanıtı tampon olabilir.

Sen floş komutları keşfetmek isteyebilirsiniz http://php.net/manual/en/function.flush.php