BreezingForms Integrator Sonlandırma Kodu ve $ this-> execPieceByName ('ff_InitLib');

1 Cevap php

Ben bir Joomla üzerinde çalışmaya başladım! Proje (Ben esas olarak bir C # / ASP.NET tür bir adam değilim). Ben BreezingForms kullanıyorum ve formları oluşturduk, onları çalışma var, ama şimdi ben "Sonlandırma kodu" bölümünde bazı ek kod yapmak gerekir.

Ben BreezingForms (FacileForms) API üzerinden form öğeleri erişmek gerekir. İşte ben ne yapıyorum, ama bobinleri:

// load the standard Facile Forms library
$this->execPieceByName('ff_InitLib'); // page breaks here.

// get the name of the uploaded file
$filename = ff_getSubmit('someUploadedFile');

Şimdi ben yanlış gider bilmiyorum. Sayfa mesaj boş geri. Ben Joomla bu hata ayıklamak için nasıl emin değilim. Şu anda debug sunucuya erişim yok, bu yüzden (ideal değil biliyorum) zamanında uzaktan hata ayıklama gerekir. Hesabım Joomla arkaplanı için Administrator yazın biridir.

Bildiğim kadarıyla tüm eklentileri / modules yüklenir.

Herhangi bir fikir?

1 Cevap

Eğer herhangi bir PHP kodu boş bir sayfa alıyorsanız, bu "görüntü hataları" kapatıldığında olasıdır. PHP ekran hataları açmak istiyorsanız, ya da hataları bir log dosyasına yazılır ediliyor olmadığını görmek için kontrol edeceğiz ya. Bu ayarların her ikisi ini_set() ile php.ini veya zamanında değiştirilebilir.

Hata ayıklama için olduğu gibi, FirePHP bakmak isteyebilirsiniz. JFirePHP denilen FirePHP için bir Joomla-özel eklenti var. Sana here okuyabilirsiniz JFirePHP kullanma hakkında bir makale yazdı.