Varsayılan webmail url geçici çözüm

1 Cevap php

Varsayılan web posta adresler maskeleme veya kullanıcıların parolalarını değiştirmek mümkün olmayacak kadar erişim webmail adresler devre dışı bir yol ya da en azından bir çözüm var mı?

Web tabanlı PHP ve paylaşılan bir hosting hesabı altında apache sunucusu kullanıyor. Şey http://domain.com/webmail, kullanıcıların kendi bireysel parolalarını değiştirebilir ana paneli erişim sağlayacak olmasıdır. Biz bu gerekmez. Çoğu çözümleri bu bir hosting hizmeti olduğundan biz değiştirmek için izin verilmez httpd.conf değişen işaret.

Ben bu konuya en azından geçici bir çözüm arıyorum. Nasıl müvekkilim bir ağ sunucusuna altında ise kendi tarayıcıları aracılığıyla devre dışı bırakma hakkında, bu iyi bir çözüm olurdu, öyle değil mi? veya herhangi bir öneri daha bu kenara var?

Lütfen yardım edin. Bu benim acil bir konudur.

Thank you very much!

1 Cevap

Ben sen onları alıyorsun varsayarak kulüpler - Eğer "http://domain.com/webmail/address/" (burada yapılan URL için için "http://domain.com/webmail" tüm isteklerini yönlendirmek istedim alternatif bir sayfa).

". Htaccess": Aşağıdaki kural ile bir dosyayı ekleme

RewriteEngine on
RewriteRule ^webmail/ /webmail/address/ [NC,R=301]

Alternatif çözüm ...

"Http://domain.com/webmail/index.php" de var sayfası - Bu sayfada adresini kontrol edin ve onlara gitmek istediğiniz sayfaya yönlendirme başlığı koyabilirsiniz ...

if ($_SERVER['REQUEST_URI'] == 'http://domain.com/webmail/') {
    header('Location: http://domain.com/webmail/address/');
}

Eğer çıkış tamponuna bir şey echo'd veya print'd var önce, bu kod sayfanın en üst yakın gider önemlidir.