PHP ile AS3 OOP MVC

3 Cevap php

ActionScript ve Flex 3 ... MXML, AS3 ve PHP kullanarak Flex 3 ile bir MVC% 100 OOP uygulama geliştirmeye çalışıyorum im yeni Im.

M (PHP) V (MXML) C (AS3)

Benim gelişimi için seçtiğiniz 3 kat. Onlara ve bazı devralır veya arabirimleri uygulamak arasında ilgili nesne vardır 10 AS3 sınıfları var.

Burada tek sorun, benim modeli ile% 100 OOP etkileşim nasıl. Bu durumda benim modeli AS3 (kontrolör) çağrılabilir gereken bir PHP sınıfı olmak zorundadır.

Örneğin AS3 sınıfı: Hasta Kurtarma adlı bir yöntem var:

    public function Save(data:Array) : void
    {
        /* PHP call - model layer */
    }

Ben DB bağlanır benim PHP Hasta Model sınıfının bir örneğini oluşturmak ve içine veri dizisi eklemek istiyorum.

Ben ne kullanmalıyım? nasıl ben de AS3 için bir değişken dönebilirsiniz? Ne PHP önbelleğe alınmış bir durum varsa AS3 ne?

Gelişmiş :) Teşekkür

3 Cevap

I think you got it a bit wrong as where PHP fits into the mix. (Or I got you wrong) 1. MVC is flex usage only Model - inside flex (as3) View - Flex view Controller - Flex controller

PHP fits into the mix when using MVCS s--> Service.

Now, as for the MVC part, you can use frameworks like Mate (by Afusion) or the RobotLegs. Both are great, I love Mate and have been using it for quite a while now, the advantage of Mate is you use only Puse Flex/AS3 object an none framework-specific objects.

Denetleyicisi hizmetinize bağladıktan sonra, ya da MAP (eğer Mate kullanıyorsanız) AMF kullanarak veri göndermeye / alabilir -> ActionScript Mesajlaşma Format.

But still, you have to hold a client side class representation for every server side one. for example --> User.php --> User.as --> ArrayCollection of User and so on and so forth.

Sen Bu flaş uzak PHP yöntemleri erişilebilir hale getirecek ZendAMF veya AMFPHP ile flash remoting kullanmak gerekir

kontrol haXe. sadece yerine AS3 ve PHP kullanabilirsiniz. uygulama katmanları arasında nesneleri taşıma haXe seri baskıyı kullanmak. hatta haXe remoting basit şeyler yapmak için kullanmak isteyebilirsiniz.