$ GLOBALS kullanarak PHP Flash'tan dosyayı kaydetmek için çalışılıyor ["HTTP_RAW_POST_DATA"]

1 Cevap php

Bana, çünkü tam olarak bu gibi sorunların genellikle onunla çalışmaya denemek için isteksiz değilim, PHP benim işim değil diyerek başlayalım. Kod MAMP altında benim yerel makine üzerinde ve benim sunucu üzerinde çalışıyor, ancak müşteriler sunucuda yapar: '(

Yani ne yapmaya çalışıyorum, iyi -, sunucu üzerine Flash'tan basit doğru bir görüntü kaydetmek?!

Ben burada bu sitede anlatılan yöntemi kullanarak ediyorum: http://designreviver.com/tutorials/actionscript-3-jpeg-encoder-revealed-saving-images-from-flash/, ancak bunun yerine yerel olarak indirmek için tarayıcınızın neden jpg yankılanan, onu kurtarmak için bir fwrite ve fclose yapmak o kadar küçük bir değişiklik yaptık sunucuya.

İşte benim PHP:

    $imageFile = '../images/' . $_GET['name'];
    $imageHandle = fopen($imageFile, "w");

    fwrite($imageHandle, $jpg);

    fclose($imageHandle);
}

>

Benim müşteri sunucuda) (Bir phpinfo Dona ettik ve o benim ana kadar bu 9 küçük revizyonlar değişti eğer ben bilmiyorum 5.2.11 çalıştıran 5.2.2 çalışıyor?

Ben de Süer always_populate_raw_post_data ON olarak ayarlandığında yapma anlaşılacağı burada başka bir soru okudum, ama ben file_get_contents ('php kullanarak bazı XML tasarrufu yapıyorum ben in test oldum sunucu ortamlarının tümünde OFF ayarlanır: Denedim ama görüntüleri ile çalışma almak için başarısız oldum / / input ').

Herhangi bir yardım minnetle ben de AS3 göndermek için mutluyum ama TAM yukarıda bağlantılı ve yerel çalışıyor ettik örnek olarak aynıdır, alınan. Bildiğim kadarıyla sorun söyleyebilirim gibi PHP ile yatıyor.

Şerefe.

1 Cevap

Eğer HTTP_RAW_POST_DATA kullandığınız herhangi bir sebebi var mı? Flaş POST yöntemi ile dosya gönderme ise, o kadar kolay $_FILES dizi kullanmak olurdum. Dosya zaten PHP ile bir geçici dir içine sıkışmış gibi, / fwrite fopen gerek yok olurdu. Yapmanız gereken tek şey sunucu üzerinde istediğiniz yere [move_uploaded_file()][1] koymak için kullanmaktır.