PHP ile kurulum dosyasını değiştirme

2 Cevap php

Ben bazı kıtada indirilen markalaşma gereken bir uygulama var. Kuzey Amerika'da kurulduğunda, örneğin, uygulama çalıştırdığınızda, Avrupa'da farklı bir logo ve şirket adını görüntüler.

Kurulum dosyası bir PHP komut dosyası aracılığıyla sağlanır. Halen Windows ve Mac OS X için bir DMG için bir Inno Setup yürütülebilir var

I when downloading Google Chrome, bunun kullanım istatistiklerini göndermek gerekir olup olmadığını belirleyebilirsiniz gördük. Bunu kontrol JavaScript kısa bir bakış bu sadece &usagestats=0 veya &usagestats=1 ile sunucuya geri gönderilir ortaya koymaktadır.

Nasıl PHP indir sayfası üzerinden belirtilen ayarlara dayalı yüklemeyi etkileyen hakkında gitmek istiyorsunuz?

2 Cevap

Eğer bölgeye bağlı olarak app farklı sürümlerini paket olabilir, o zaman kullanıcı indirmek için izin dosya belirlemek edeceğini ülke veritabanına IP adresi çeşit kullanabilirsiniz.

Sen kendi sorguları (ben şu anda hatırlamıyorum birkaç ücretsiz kaynaklar) kullanıcı nerede olduğunu öğrenmek (http://www.ip2location.com/) veya bir veritabanında tutmak ve yapmak için bir çevrimiçi hizmeti kullanabilirsiniz.

Chrome Örneğin, onlar aka (şimdi açık-kaynaklı) Omaha projesini kullanarak yükleyici modifiye ediyoruz görebilirsiniz. Google Update.

documentation onlar indirilebilir EXE üzerinde Authenticode dijital imza bir kısmını değiştirerek olduğunuzu gösteriyorsa, indirilen EXE, dosyaları ayıklamak değiştirilmiş Authenticode imzasını okur ve daha sonra istenen parametreleri ile kurulum başlattı olacaktır.

Firmamızda farklı gömülü parametrelerle ya da seçenekleri ile (200 +) yükleyici "varyasyonlar" birden inşa varsayılan olarak / kapalı. Farklı montajcılar tek bir kampanyanın tanıtım ne kadar etkili olduğunu görmek için farklı 'izleme' kodları ile etiketlenmiş. Ayrıca aynı kampanya İndirmeden önce işaretli hangi seçenekleri kullanıcıya bağlı olarak seçilen çoklu montajcılar var olabilir (örneğin 32-bit, 64-bit, modül A / B / C dahil)