Birlikte Solr ve Zends Lucene noktasını kullanarak

2 Cevap java

Öğleden sonra ahbap,

Zend-Lucene-Arama ile benim maceralardan sonra, ve bütün büyük veri setleri dizine eklerken olmak kırık, ben (:) bunun için Bill Karwin sayesinde) Solr döndü ettik değil keşfetmek

Ben çok memnunum - Ben Solr dizin biraz üzerinde 1.7million satır bir tablo sadece üzerinde 8 dakika alarak, şimdi çok çok daha hızlı db dizin var.

Ben Zend portu ile indeks denemek ve arama geldiğinde Ancak, ben aşağıdaki hata çalıştırın;

407 Yığın izleme: # 0 / var / www / Zend / Arama / Lucene.php (555 Fatal error: iletisinde 'Desteklenmeyen kesimleri dosya biçimi' / var / www / Zend / Arama / Lucene.php içinde olan yakalanmamış istisna 'Zend_Search_Lucene_Exception' ): Zend_Search_Lucene-> _readSegmentsFile () # 1 / var / www / z_search.php (12): Zend_Search_Lucene-> __construct ('tmp / feeds_index') # 2 {main} / var / www atılmış / Zend / Arama / Lucene . 407 hattı üzerinde php

Ben etrafında bir arama için denedim ama bu sorun hakkında bir şey bulmak için görünmüyor olabilir, herkes sadece onları işe almak mümkün görünüyor?

Herhangi bir yardım her zaman olduğu gibi çok takdir :)

Teşekkürler,

Tom

2 Cevap

Ben Solr yoluyla oluşturulan bir Lucene dizin Zend_Search_Lucene tarafından okunamaz benim makinede doğruladı.

O desteklemeyen bir Lucene dizin biçimi algıladığında Zend_Search_Lucene o istisna atar. Koduna baktığımızda, Zend anda formatlarını önceden 2.1, 2.1, ve 2.3 destekler.

Solr kadarıyla söyleyebilirim Lucene 2.9 ve üstü tarafından kullanılan FORMAT_HAS_PROX biçiminde bir dizin oluşturur.

Önce Zend kullanılan, ancak ben Lucene / SOLR kullandım asla.

Eğer Solr indeksleme ve Zend liman hem Lucene aynı sürümünü kullanıyor musunuz? Lucene jar dosyası her biri için kullanıldığını görmek için kontrol edin. Farklı iseniz, o Solr Zend portu ile uyumlu olmayan bir Lucene endeksi üreten olabilir.