CKEditor / jQuery UI Modal Diyalog içinde ve dışında veri gönderme

1 Cevap php

Selamlar, Overflowers!

Ben bir jQuery UI Modal iletişim kutusunun içinde bir CKEditor örneği yükler bir düğme aracılığıyla içerik çeşitli bloklar düzenleme için olanak sağlayacak PHP bir uygulama yazıyorum.

Ben bu ekran gösterildiği gibi, Dialog başlatmak için çalışan düğme var:

Edit button

alt text

Örnek düzenlemek için hazır Dialog içindeki 'Ana İçerik' içeriği gösterir. Ben bunu yapıyorum yolu halen sadece demo amaçlı kesmek - Ben yinelenen içerik gizli # iletişim div içine kodlanmış var.

Ne yapmam mümkün istiyorum 'Düzenleme Ana İçerik' düğmesine basıldığında, tüm içerik (HTML, Styling, vb) düzenlemek için CKEditor örneğine jQuery geçti alır böylece buna sahip olduğunu ve ne zaman ' geri düzenlenmekte olan sayfaya geçerken kaydet / düğmesine iletişim içinde basıldığında 'Gönder, değişiklikler de Ajax ile kaydedilir.

Ben bu sorunun kapsamı dışında WordPress Ajax API kullanmak için ihtiyacı olacak gibi ben, bu noktada biraz Ajax hakkında çok endişeli değilim.

Ana şey olsa, 'Düzenleme Ana İçerik' butonuna tıklandığında 'Main_Content' div-içine-# iletişim verileri aktarmak, ve sonra 'Main_Content' geri # diyalog penceresinden düzenlenmiş veri aktarmak için Bir 'Değişiklikleri Kaydet' düğmesine basıldıktan sonra div.

Herhangi bir yardım büyük takdir edilecektir! Tamamen şaşırıp.

Teşekkürler!

~ PF