Bir PHP Proxy script ile yardıma ihtiyacınız

1 Cevap php

Şu anda insanlar müzik albüm kapakları aramak için sağlayan küçük bir web uygulaması üzerinde çalışıyorum. Ancak, benim PHP vekil işe alma sorun yaşıyorum. Şu anda ben parametreleri sunmuyor çünkü (ben resim arama API kullanamazsınız Google'ın resim sonucu sayfasından HTML kapmak için basit bir PHP vekil script kullanarak ve ilk görüntü sonuç bulmak için ayrıştırmak ediyorum ) kullanmanız gerekir. Ben etki karşısında XML verilerini kapmak için kullandım çünkü PHP komut dosyası, bir şekilde çalıştığını biliyorum, bu yüzden hataya neyin sebep olduğunu HTML çekmeye çalışıyorum beri ben de varsayalım.

http://www.5byfive.net/beta/index.html: Neyse, burada bunu görebilirsiniz sitedir

Sadece (sen aslında burada neye benzediğini görebilirsiniz yüzden bir dosyaya HTML koydum: http://www.5byfive.net/beta/error.html) metin içine bir şey yazın ve döndürülen hata ile gelecek.

Şimdi, web üzerinde bilgi ararken denedim, ama ne yazık ki ben temelde PHP hakkında bir şey biliyor, bu yüzden gerçekten nasıl düzeltebilirim bilmiyorum ve burada kimse herhangi bir bilgi ya da ödünç verebilecek merak ediyorum.

Teşekkürler!

1 Cevap

Php.ini güvenli modunu kapatmak için youll, yine de kullanılmamalıdır.

http://php.net/manual/en/features.safe-mode.php

bir kenara last.fm webservice albüm kapağı almak için daha iyi bir yol olabilir gibi