Facebook API friends_get son derece yavaş

1 Cevap php

Ben iFrame modunda çalışan bir PHP uygulama var. I-<fb:serverfbml> etiketler içinde bir <fb:multi-friend-selector condensed="true"> işleme am. Bu $facebook->api_client->friends_get(); kullanarak kullanıcı kimliklerinin bir listesini alır bir işlevi çağıran bir PHP dosyası içinde. Çok arkadaşıma seçici gayet işler, ancak, ben friend_get ayrılırken () uncommented çağrı, sayfa (kundakçı ile teyit) yüklemek için 15-20 saniye arasında sürer! Amaç arkadaşı seçicinin exclude_ids parametre kullanılmak üzere, görüntülemek için değil, kullanıcı kimlikleri bir liste oluşturarak seçicinin görüntülenen kullanıcı sayısını sınırlamaktır. O "exclude_ids" ve "include_ids" olduğundan, ben bu api çağrısı etrafında almanın bir yolu düşünemiyorum. Ben çok daha hızlı yüklenmesini arkadaşım seçicileri gördüm çünkü, ben hızlı API arama yapmak için yapabileceğim bir şey olmalı gibi geliyor bana.

1 Cevap

Bu konu üzerinde benim saç müthiş bir aydan sonra, oldukça uygun bir çözüm keşfetti. PHP API çağrıları extremely yavaş yavaş yaptığınız AJAX istekleri çalışmak olacaktır. Bu büyük olasılıkla Facebook parametreleri eksik olan ilgisi, veya başka bir tür saçmalık vardır.

Geçici çözüm, bu gibi çalışır: yerine AJAX çağrıldığını PHP dosyasından Facebook API işlevini çağırmak, emin tüm PHP uygulaması ilk yüklendiğinde yüklenen dizin dosyasına Facebook API çağrıları izole olun. Bir oturum değişkeni haline döndürülen değerleri kaydedin ve şimdi sonraki AJAX çağrıları ne olursa olsun bu değerleri yükleyebilirsiniz.