E-posta farklı IP ile özel bir sunucu üzerinden gönderilecek

3 Cevap php

Biz bir adanmış sunucu üzerinde kendi özel IP ile her barındırılan üç etki var.

Domain A - Has the server primary IP address (default server IP)
Domain B - Has its own IP address
Domain C - has its own IP address

Bir e-posta Domain B dışarı giderse o giden Domain Bir IP adresini kullanır ve bu PHP kullanarak Domain B e-postaları düz Gmail vb spam kutusuna gitmek yapar

E-posta PHP kaynaklanan yere bağlı olarak kaynak IP değiştirmek için herhangi bir yolu var mı? Ne bu düzeltmek için değiştirmek gerekir?

3 Cevap

Bu PHP ile hiçbir alakası yoktur.

Hayır sen önermek şekilde parodi adresleri olamaz - ama sadece A senin SPF yayınlanan Ev Sahipliği var, çünkü e-postaları spam olarak sınıflandırılır ediliyor nedenidir. Sadece izin verilen gönderenler listesine diğerlerini ekleyin:

"v=spf1 a:hostA.example.com a:hostB.example.com a:hostC.example.com"

C.

Sen bu yüzden gerçekten cevap olamaz sunucu kurulumu hakkında herhangi bir detay vermiyorlar. PHP, ancak, sevme bir SMTP sunucusu kullanabilirsiniz. Bu kurmak için en kolay yolu PHPMailer gibi bir araçtır.

Sizden gönderirken IP değiştirmek değil varsa, bu etki alanı için etki alanı B'nin MX record Domain A (veya IP) yapma posta sunucusunu değiştirmeniz gerekir. Ben sadece MX kaydı için Google posta bakmak gibi eminim spam filtreleri değilim. Tabii ki, e-posta hem de bu iş için Domain A tesisleri gönderme ve alma olması gerekir.

PHP genellikle her zaman kendi bağlı IP adresine onu göndermek, hangi localhost MTA üzerine mail damla kadar ayarlanır. Yani, hayır.

Posta DNS kayıtları ile kravat (MX veya A çare) bir etki için, tüm DNS için SPF record katmıyor bir adresten geliyor çünkü spam olarak işaretlenmiş olma şansını azaltmak için gönderen IP adresi bu posta söyleyen etki gayet iyi.