php cURL veya file_get_content google analytics etkilemez

4 Cevap php

Im php ile harici bir sayfa yüklenirken etkileyecek merak bir site analitiği vardır. Php gerçek bir tarayıcı harici bir sayfa yükleme ve değilse, geri google analytics raporları javascript bir hit olarak sayfa yük kayıt olacak?

4 Cevap

Zorlama sayfa içinde herhangi bir JavaScript çalıştırmak ve bu nedenle analitik üzerinde hiçbir etkisi olmayacaktır. Bunun nedeni, zorlama HTML sayfası, bu nedenle, herhangi bir JavaScript yürütüldüğünde, gerçek bir tarayıcıda ayrıştırılır hiçbir olmasıdır.

Otomatik olarak indirmek olmayacaktır kıvrılma JavaScript HTML anlamına gelir dosyaları. Açıkça Google Analytics JavaScript dosyasını indirmek Yani sürece, Google Curl hit algılamaz.

Google teklifler a non-JavaScript method of tracking hits. Bu mobil siteler için tasarlanmıştır, ama sizin ihtiyaçlarınız için repurposable olabilir.

Sen kıvırmak / file_get_contents nasıl yanlış anlıyorsun. Onlar değil istemci tarayıcısına, sunucu üzerinde idam ediyoruz. Bildiğim kadarıyla Google ve herhangi bir normal kullanıcı söz konusu olduğu gibi, onlar bu aramaların değil çıktıyı aramalar kendilerini görürsünüz.

örneğin

  1. istemci sunucu A sayfa ister
  2. Sunucu Sunucu B sayfayı ister
  3. sunucu B sunucu A sayfası verileri ile yanıt
  4. Sunucu Sunucu B sayfa veri kabul
  5. Sunucu Bir istemciye sayfa veri gönderir

Tüm istekleri düzgün çalışması ve herhangi bir uyarı / hata sorunu yok ve sunucu A ve sunucu B arasındaki hiçbir ağ hataları var olduğunu varsayarsak, ardından istemci sunucu A'nın yaptığını tam olarak ne görmek için hiçbir yolu yoktur. Burada bir yerel dosya gönderme olabilir. Bu yerel bir komut dosyası yürütme ve çıkışını göndermek olabilir. Bu zor işi yapar ve sonra sadece vb, bunun için kredi iddia Hindistan'da bir sunucuya istek offshore olabilir ..

Şimdi, istemci doğrudan sunucu B konuşmak olsun CAN. Açıkça müşteri söylüyorsun - sunucu sunucu B'ye puan Ama bu artık müşteriye şeffaf olduğunu .. bir iframe, resim etiketi, script etiketi, css dosyası, vb içeren bir HTML sayfası tükürmek olabilir "hey, bu içerik için oraya gitmek".