iyi PHP programlama yaklaşımı?

3 Cevap php

i, Kendim 5 yıl Üniversitesi (çok katı değil) içinde, ben sadece burada bazı öneri toplamak istiyorum çünkü PHP programlama var, çoğumuz PHP programlama deneyimi kabul edilebilir yıllık olduğunu tahmin

  • PHP OOP daha iyi yaklaşım nedir?
  • Javascript framework var PHP çerçevesinde bir sürü olduğu gibi bu yana, herkes bunlardan birini kullanarak yanı sıra PHP ikisini de kullanarak ve özellikle kurumsal sisteminin geliştirilmesi için javascript framework birlikte kendi deneyimlerini paylaşmak? (Benim şirket çerçeve, ISS şirketi ile başlamak istiyorum)
  • Birisi benzeri böylece onun / kendi çerçevesi sınıfınızı veya php dosyası vardır ve eğer zihin paylaşmak ister misiniz? şimdi sadece veritabanı bağlantısı dersim var.

Ben sadece jquery, daha önce herhangi bir php framework kullanmak hiç javascript çerçeve olarak, benim şirket aslında bir yazılım evi, böylece tüm dosyaları sunucuya dağılmış durumdalar çünkü programlama yaklaşımı berbat, bazı olduğunu görmek vardır soru hakkında çerçevesinde daha önce ama ben sadece seni OOP ve nezaketini onların katı yazılı sınıfı paylaşmak PHP, ya da belki birilerini kullanarak büyük web uygulamaları geliştirme konusunda tüm yaklaşımları bilmek istiyorum. Ayrıca yanlısı ve con tüm bu şeyler. Şimdiden teşekkürler.

edit: FYI I'am developing network management system, sometimes deal with perl, linux script, RRD MRTG and all, but my colleague is only 3 of them include my boss, so have to monitor network as well as ad-hoc development, the design and programming approach from past staff is sux all the way...@_@

3 Cevap

Best PHP Framework questions zaten, cevap bunlardan birinde bulunan bağlı olduğu kadar çok vardır. Bu sorular bir çok olsa eski, yani bu çerçevelerin yeni sürümleri eski sorunları çözmek olabilir unutmayın.

Ben kullanım (özel sipariş) gördüğüm çerçevelerin hızlı bir özeti:

Diğer öneriler, kaynak denetimi için git / svn kullanarak (Eğer sadece geliştirici bile, bu size çok zaman kaydedebilirsiniz) bir zorunluluktur

Şahsen ben ZF kullanın.

tüm dosyaları sunucuya dağılmış

Bir sürüm kontrol aracı (Git, Mercurial, çarşı, yıkıcılık ...) Öğrenme zaman yatırım yapabileceğiniz en iyi şeylerden biridir.