Google tarafından tercüme sayfaları almak?

2 Cevap php

Ben İngilizce'den Fransızca'ya tercüme gereken büyük txt dosyaları (oyun izlenecek) bir grup var. Benim ilk içgüdüsü bir sunucu üzerinde onları barındırmak ve tercüme metni almak için file_get_contents () ve bazı URL manipülasyon yaparak çeviri sürecini otomatikleştirmek için bir PHP komut dosyası kullanmak oldu. Gibi bir şey:

http://translate.google.com/translate?hl=fr&sl=en&u=http://mysite.com/faq.txt

1) kare 2) çerçeve src değerleri = "/? Translate_c ...."), yani src (göreceli olarak, hiçbir şey yükler vardır: ben iki sorun teşkil bulundu.

(Burada gerçekten uygun değil gibi kendi AJAX API kullanmadan) PHP Google ile tercüme sayfaları almak için herhangi bir yolu var mı?

2 Cevap

cRL çıkan sayfasını almak ve sonra bunu ayrıştırmak için kullanın.

Bunun yerine kareye sahip normal çevirmek URL'yi kullanarak, çerçevenin src kullanın:

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=<TARGET LANGUAGE>&sl=<SOURCE LANGUAGE>&tl=af&u=http://<URL TO TRANSALTE>&rurl=translate.google.com&twu=1&usg=ALkJrhhxPIf2COh7LOgXGl4jZdEBNutZAg

Afrikaans http://chaimchaikin.za.net/ İngilizce'den sayfayı çevirmek için örneğin:

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=en&sl=en&tl=af&u=http://chaimchaikin.za.net/&rurl=translate.google.com&twu=1&usg=ALkJrhhxPIf2COh7LOgXGl4jZdEBNutZAg

Bu çevirinin sadece bir "çerçevesiz" sayfa açılacaktır.

You may want to examine and test around to find the codes for the required language. Also bear in mind that Google may add scripts to the translation (for example to show original text on hover).

DÜZENLEME: Bu çeviri arasında a lot javascript olduğunu, kod incelemeyi, görünür. Sen ondan kurtulmak için bir yol bulmak gerekebilir.

EDIT: Ayrıca sınav bitiş biti "usg = ALkJr ..." her zaman değiştirmek gibi görünüyor olduğunu göstermektedir. Belki ilk düzenli Google sayfasını çevirmek (örneğin http://translate.google.com/translate?hl=fr&sl=en&u=http://mysite.com/faq.txt) bulmak ve ayrıştırma "usg = .." bölümü ve "çerçevesiz" sayfasında (sizin bir sonraki istek için kullanmak daha http:/ bir talepte / translate.googleusercontent.com / translate_c? ...).