PHP bir JQuery DOM manipülatör / CSS seçici eşdeğer sınıf var mı?

3 Cevap php

Ben DOMDocument kullanabilir ve DOMXPath XML dosyalarını işlemek için biliyorum. Ama, gerçekten JQuery seviyorum ve ben sever yan DOM manipülasyonu için kullanabilirsiniz PHP dünyada daha JQuery gibi bir şey olsaydı çok iyi olurdu.

NOTE: I'm only interested here in how JQuery Selects and Manipulates the DOM, not all the other parts of JQuery (I guess you can say just the Pop and the Sizzle parts).


Update:
It looks like there is an equivalent for the selector functions, but as far as the manipulation functions I guess I have to stick with DOMDocument.

3 Cevap

Eh, bir CSS seçici motoru ile kalacaksın tüm JavaScript özel şeyler hariç:

http://framework.zend.com/manual/en/zend.dom.query.html

Enjoy :)

Sen kullanabilirsiniz phpQuery

Aşağıdaki gibi tanımlıyor: phpQuery jQuery JavaScript Kütüphane dayalı chainable, CSS3 seçici tahrik Document Object Model (DOM) API, PHP5 sunucu tarafı.

@ Retro: ne diye soruyor bunu senin kadar yazabilirsiniz, sadece kod, yanlış sen "yazmak için hiçbir değişiklik" hakkında ne dedi, yerine javascript dili olarak PHP kullanarak çalışır cızırtı gibi bir kütüphane istiyorum.

Ancak, ben inanıyorum sorun bir tarayıcıda çalışan javascript bunları kendiniz yapmak zorunda kalmadan otomatik olarak dom düğümler / html düğümler bir sürü oluşturarak size çok yardımcı olabilir bir DOM sistemine erişimi olan size bir 1 veriyor olmasıdır.

php, DOM sadece acı, jquery mutlu bu gizler uzakta ve farklı PHP daha çalışır javascript gibi, çok çaba olmadan, ancak PHP tarayıcısı DOM erişimi olan ve operasyon için farklı bir yöntem olmaması bunu yapabilir, çok daha fazla bulunuyor acı.

thats o olduğu için o kadar kolay değil ve neden, ben PHP DOM dahili libxml'e veya benzer bir şey kullanır olabilir inanıyoruz net bir nedeni olmalı görünmüyor bazen farklı olduğunu sadece, imkansız demek değil ve PHP C kütüphanesi semantik ile darmadağın olur içten böylece kütüphanenin çok fazla ortaya koyar.

Ben phpQuery de (https://github.com/TobiaszCudnik/phpquery) bakmak gerektiğini düşünüyorum, hatta daha iyi ve aktif geliştirme, QueryPath (http://querypath.org).

ne yazık ki, değil nedeni ise, onlara javascript jquery kütüphanesinde kadar kolay olmasını beklemeyin .....