Hizmet nasıl. Flv dosyalarını PHP kullanarak?

5 Cevap php

Ben bir akarsu video sitesi inşa ediyorum. Fikir müşteriler, üyelik için ödeme sistemine giriş ve videoları görüntülemek mümkün olmasıdır. Ben gerçek videolar göstermek için FlowPlayer ile gidiyorum.

Sorun şimdi isimli, videolar yerde kamuya saklanan gerekir ve. Flv dosyaları url onları göstermek edebilmek için Flowplayer geçirilen gerekiyor. Herkes, bir görünüm kaynağını yapmak video indirmek ve internet üzerinden tüm dağıtabilirsiniz çünkü bu bir sorun oluşturur.

Bazı insanlar header() bir görüntü yaparak php kullanarak görüntüleri hizmet bilmek ve sonra onlar gibi bir şey yapabilirsiniz:

<img src="image.php?userId=1828&img=test.gif" />

Php script kullanıcı kimliğini doğrular ve. Gif ve gif gerçek url ortaya asla kadar hizmet vermektedir.

. Flv ya da başka herhangi bir video formatı ile bunu yapmak için yine de var mı? Örneğin, PHP script üzerine geçirilir dosya ve kullanıcı kimliği, onları doğrular ve videoyu verir?

5 Cevap

Sen sadece PHP tarafından erişilebilir web sunucunuza FLV dosyalarını içeren bir dizin kurabilirsiniz, sonra PHP komut her zamanki gibi kullanıcı kimlik doğrulaması ve sadece yankı sonra, bir FLV beklemek için söylüyorum tarayıcıya bir başlık göndermek ham FLV veriler:

<?php
// here is where
// you want your
// user authentication

if ($isAuthenticated)
{
  header("Content-type: video/flv");
  echo file_get_contents($pathToFLV);
}
?>

Chad Birch tartışıldığı gibi, bu sadece videonun doğrudan bağlayarak engellemek - Eğer korsanlık bu şekilde engel olamaz.

Kısa cevap isterlerse hayır, size videoları indirirken engellemek mümkün olacak asla konum olmasıdır. Bu yanıltıcıdır onlara bunu kolaylaştırmak için çeşitli yolları vardır, ama hiç şaşmaz bir yöntem var. Bu temelde DRM ile tüm sorunun ne vuruyorsun - Eğer bir noktada şifrelenmemiş onlara vermeden birisi içerik göstermek değil, ve bunu görebilirsiniz eğer, bunu rip olabilir.

Lütfen flv player flash uygulama olduğundan, her zaman indirmek ve koda mümkün olacaktır. Decompiled zaman flv gerçek url görünür olacaktır. Eğer soruda açıklandığı gibi flv film falan doğrudan URL kullanıyorsanız Yani gerçekten herhangi bir fark yapmaz

<img src="image.php?userId=1828&img=test.gif" />

Please google the word Pseudostreaming you will get the answer There are some servers like lighttpd which has inherent support for flv streaming....

Ben size cevabı alırsınız umut .........

Mod_flvx modülü ile Apache da lighttpd gibi benzer etkiye sahiptir.