Flash oyunu Puan (PTS)

2 Cevap php

Bana bir arkadaşım benim web sitesi için bir flash oyun yaptı. Oyun $ _POST ['puan'] olarak puan ile / game/p00ints.php bir istekte bulunur.

Ama, bir hacker kolay nasıl arkadaşım veya bu güvenlik açığını düzeltmek, sanırım daha fazla puan almak için öğrenmek, bu yüzden mi?

Saygılarımızla,

Erik Persson

2 Cevap

Bunu düzeltmek için yolu sunucu üzerindeki tüm nokta hesaplama ve istemci (örneğin, sol ok tuşuna 1 saniye basılı tutun anahtar basın, sol fare tuşuna 2 saniye, vb tutun) ham girdi göndermek zorunda değildir. O zaman bile, saldırganların hala flash müşteri bypass botlar yazabilirsiniz (ama botlar ham girdi göndermek zorunda olacak). Ben bu uygulama karmaşık anlıyorum, ama bu en güvenli çözüm olduğunu düşünüyorum.

Flash dosyasına özel bir anahtar ekleyerek rahat bir oyun için bir engelin yeterli olabilir. Birisi kolayca SWF koda çünkü Ancak, hiçbir gerçek güvenlik sağlar.

Hızlı çözüm - ikinci bir parametre olarak bazı sağlama eklemek örnek md5 ("secretword" + md5 (puan)) için. Bu hacker'ın hayatı daha zor hale getirecek ve umarım onlar rahatsız olmaz.

Ben flaş decompiled olabilir mutlak olarak% 100 güvenli bir çözüm olduğunu düşünmüyorum.