PHP - Nerede teknik olmayan kullanıcılar için kullanımı kolay basit bir veritabanı aracı bulabilirim?

4 Cevap php

Ben teknik olmayan kullanıcılar (phpMyAdmin'in aşağı çizgili versiyonu hayal) bir veritabanına veri girişi yapmak sağlayacak basit bir veritabanı yönetim aracı için arıyorum. Tercihen geliştirici tablolar ve alanlar değiştirilebilir hangi kısıtlamaları ayarlamak için izin verecek.

Edit: araçların çoğu, şimdiye kadar, yayınlanan geliştirici odaklı. Ben (temiz bir arayüz, organize düzeni, vb) çıplak kemik işlevsellik sağlar ancak son derece rafine bir şey arıyorum.

Edit2: Bu phpmyadmin alternatifleri iplik bağlantılı Bulundu.

http://www.sqlbuddy.com

4 Cevap

Size uygun olabilir bir müşteri listesi için http://stackoverflow.com/questions/449570/webbased-mysql-interface-better-that-phpmyadmin göz atın.

Özellikle, daha önce sqlyog ile çalışmış ve iyi bir araç olarak buldum. Ne yazık ki, bu işler teknik olmayan kullanıcılar için ne kadar "kolay" bir sınıra gidiyoruz. Bir arayüz kendiniz bina kısa, orada ne bulacaksınız çok geliştiriciler yönelik olduğunu.

Navicat deneyin

Navicat

Biz elle kodlamayı bilen Tho bile biz işte bu kullanın.

Sana veri tüm sütunlar için bir form verebilir ya da bir defada bütün bir tablo görebilirsiniz.

Siz de oluşturucu sorgulamak kullanarak sorguları oluşturabilirsiniz.

15 dakika içinde bir CakePHP sitesi, alıştırmada pişmiş ve çok temiz, basit, web arayüzü için özelleştirilmiş olabilir. Her iş için doğru aracı değil, ama customizability gerektiğinde, sadece kendi çözüm rulo gerekebilir.