WordPress nasıl yapılır "Ekle / Düzenle Post"

2 Cevap php

Bir başlık ve metni vücut içerik: WordPress her blog yazısı en az iki alanları vermek gerektirir.

Özel: Ben bu yüzden sometimes WordPress başlık (ilgili değil ama bu sorunun değil noktasını gerektirmeden, özellikle, bir blog yazısı için bir URL tek bir alan girebilirsiniz WordPress yönetici değiştirmek için nasıl merak ediyorum tema sonra sadece bir URL, bu Tumblr bir "link" yazı) gibi davranın içeren bir yazı nasıl işleneceğini bilemez. "/ Düzenle yazı eklemek" şeklinde değiştirilmiş olabilir eğer bu istedim olduğunda yalnızca bu tek bir URL / link alanını içeren çok ideal iyi olurdu.

Ben bu bir eklenti ile mümkün olduğunu tahmin ediyorum ama emin değilim. Ben bazı akıllı WordPress Devs paylaşmak için buradayız ve bu yapılabilir nasıl için beyin fırtınası umuyorum.

Herhangi bir yardım için şimdiden teşekkürler,

Eliot

2 Cevap

Bunun yerine, yalnızca mesajları döngü, hem de (WP özelliği yerleşik) 'bağlantılar' kontrol, benim diğer cevap ekran bölümünü kullanabilirsiniz ama olabilir. Onlar yönetmek kolay ve size normal yazılar için kategoriler gibi kullanılabilecek bağlantıları, birçok setleri olabilir.

GUI gerçekten bir başlık gerekir 'post bakış' tablosunda, örneğin, iyi Mesajları idare olmaz.

Sen her zamanki gibi Wordpress kullanmak ve bir "özel alan" belli bir değeri için bakmak olabilir. Lütfen mesajların biri belirli bir (örneğin url, ya da sykes-theme-url bunu namespace isterseniz) etiketi var zaman, size bir yazı her zamanki gibi yazı işlemek yok ama Bir açıklama olmadan / birlikte url yazdırabilirsiniz.

Bu şekilde sadece (çok Tumblr gibi), örneğin yazının başlığı baskı atlayın ve bunun yerine sadece-başka yerde URL sonrası olabilir.

Custom Field-article Smashing Magazine görmek