SEO solucan, blog.theyoungrens.com ile Enfekte WordPress 2.9.2, ben bu sabit alma konusunda bazı tavsiyeler gerekir

2 Cevap php

Ben boşuna, mümkün olduğunca birkaç hafta için bu bir enfeksiyon (blog.theyoungrens.com) kurtulmak için ve benim fikir sonunda, ben DB dolaştılar çalışıyor ve birçok kaynak dosyaları edilmiştir.

Ben taze dosyaları tema yerini almış, ve blog kısa bir süre için sabit, ancak kaçınılmaz yeniden enfekte olur. FTP şifreler tüm değişti ve saklı değil ve ben bir enfekte olmayan bir bilgisayardan siteye erişim ediyorum edilmiştir.

Ben benzer SEO solucanlar hakkında bir ya da iki blog makaleler bulduk, ama bunların hiçbiri benim özel duruma ışık tutacak.

Solucan çıkarmak için herhangi bir tavsiye büyük takdir edilecektir.

2 Cevap

İşte ben virüslü bir WP sitesi, bakan herkes için tavsiye adımların bir listesi:

  1. Yerel makine için tüm site (plug-ins, tema, veritabanı, yüklenenler) yedekleyin.
  2. Her şeyi sil sunucu-veritabanı, WordPress, bunun tüm.
  3. Yeni, boş bir veritabanı oluşturun
  4. wordpress.org adlı WordPress taze bir kopyasını yükleyin
  5. Emin olun (her şeyi tanımak emin olun orada saklanıyor herhangi bir zararlı dosyaları yok olmak için yüklenenler klasörünü kontrol edin.
  6. Lütfen yüklenenler dosyasını yeniden yükleyin.
  7. clean kopya (düz WordPress deposundan iyi çalışır) gelen eklentileri ve temayı yeniden yükleyin. Artık mevcut iseniz, bir geliştirici bir arka-up yüklemeden önce PHP kodu temizleyin var.
  8. Gayet net sonra orada saklanıyor hiçbir kötü amaçlı kod olmadığından emin olmak için veritabanı yedekleme yoluyla yürümek, sonra veritabanını geri.

Yapılacak en kolay şey, elle sitenizi temizlemek için bir geliştirici kiralama etmektir. Lütfen wp-content klasörüne kötü niyetli bir dosya gizleme olabilir, ya da veritabanında bir kötü bir giriş var olabilir. Sadece WordPress güncelleme ya da tema yeniden yükleyerek bu tamir olmaz.

, Bir geliştirici bulmak üzerinde yeni bir iş göndermek için jobs.wordpress.net. Sorunu tanımlamak ve görüyoruz kötü niyetli SEO ne tür örneklerini sunmak için emin olun. Eğer olabilir daha detaylı, daha kolay avlamak ve solucan öldürmek olacaktır.

Sorun yeniden enfekte alıyorsanız ise, yukarıda yaptım aynı adımları kullanarak sonra wrodprss güvence denemek gerekir.

temiz ve mühür :)

a good post with different easy to do stuff to secure wordpress - yet tricky is this http://migh.info/2010/05/securing-your-wordpress-blog/

Bu umut olur

Blogunuza güvence İyi şanslar, u bu yüz son kez umut