Windows Home Server üzerinde bir PHP uygulama (Mantis) yüklemek için gereken adımlar - Nasıl lütfen?

1 Cevap php

Windows Home Server kullanıyorum ve zaten beni istemci PC svn'nin hizmet ve port üzerinden sunucu üzerinde bir depo paylaşımı Kaplumbağa SVN kullanmak için izin üzerine SVN yüklemek başarmışlardır.

Ben şimdi bu sunucu üzerinde barındırılan bir hata izci yüklemek istiyorum. Ben hangi biri hakkında telaşlı değilim ama Mantis gördüm - bir PHP uygulama ve benim amaç için ok görünüyor ki. Böyle şeyler üzerinde zayıf nereden bu - ne adımlar mantis çalışma almak için (ve muhtemelen MySQL yüklemek ve PHP yapılandırmak için yapmam gerekiyor Bu bir http uygulamadır?.

Daha kolayca kurulabilir - - sunucu hizmeti ve kendine ait bir limanı vardır bug tracker alternatif cevap olarak, ben başka kullanmak için mutlu olurdu.

Ben herhangi bir yorum takdir edeceksiniz.

1 Cevap

Bu Mantis ile (http://www.wampserver.com/en/ at) WampServer kullanın. Ben trac tercih, ama WAMPServer çalışan Python almak bir ağrı var. Çoğunlukla o zaman WampServer yükleyiciyi çalıştıran belge kök Mantis kopyalama ve oradan yönergeleri izleyerek bir durum, ama onları tamamen özelleştirmek için Apache, MySQL ve PHP için (biraz değiştirilmiş olsa) yapılandırmaları sahip esnekliğine sahiptir . Eğer SVN sunucusu olarak aynı makinede WampServer yüklerseniz, ayrıca (biz işledikten sonra kapalı otomatik olarak hataları işaretlemek için çalışan post-commit komut dosyaları var) kadar birlikte iki kanca.

WampServer kullanarak başka bir bonus ayrı yükler gibi alternatif Apache, MySQL ve PHP sürümlerini indirebilirsiniz - Ben bunu yapmak zorunda birkaç hata vardı PHP 5.3.0 yükseltme gerektiğinde.